![]() |
Z MAIN'a na ROOK'a
Siema ! Dawno juz tu nie pisałem, co? No dobra... Problem jest wciąż ten sam : Jestem na MAIN'ie, level 7,
paladyn ze skill'em 10 distance fighting i zero ekwipunku (no prawie ale czy można do tego zaliczyć sworda i soldier helmet? :). Pytanie brzmi: "Czy możliwe jest zabranie ze sobą dowolnego ekwipunku z MAIN'a w przypadku gdy mój lev exp spada na 3. Wszyscy mi mówią że to niemożliwe, ale czy napewno? |
Jak spadniesz na 3 lvl to rodzinsz sie w swiątyni na rooku na 1 lvl'u z bagiem, clubem, kurtką i jabłkiem, skille masz 10/10. Tak jakbys zrobił nową postac
|
Teraz na rooka spada sie na 6 lvlu. W sumie dobrze. Mniej jest thiefow na 4lvl.
|
heh no tak :P ja najwiecej na 7 spadlam i sie ciesze teraz doszlam na 9 lvl i spadam a 8 . mam pytanie pomiędzy Venor as Kazz chodzia Asasiner wie ktos w jakich godzinach chodzi ???bo jest tak ze on chodzi w wyznaczonych godzinach jedna juz znam 16,00
|
My rookowaliśmy kolesia, miał 5 level a był (on był pk)
|
Niektórzy specjalnie się wracają na RooKa
"Idą" na Maina kupują lepszy sprzent , lae tylko to co da się na siebie zalożyc iginą .... Wydzialem gościa na Rooku 15 lev ... Podobno miał P-seta :) nie wiem po co ale podobno miał :) |
Przepraszam ale kto to jest Asassin? :baby:
Ja podróżuje pomiędzy Carlin a Venore i nigdzy go nie spotkałem. Czy to jakiś skrytobójca? Bilbo 12 czy mógłbyś powiedzieć o niej coś więcej? Czy to jakiś/-kaś mass PK???) |
No mnie tez ciekawi kto to jest ten Asassin??czy moglibyści napisać kto to??
|
Asassin
Asassin jest to kobieta grająca na Antice jest ona wojowniczką mieszka w Venore i ma 17 poziom
ostatnio zalogowała sie December 9, 2002, 4:43 pm według moich informacji jakieś pytania?? ___________________ Fargass 9lev 4mlev mag 18/18 HIBERNA |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:35. |