![]() |
Favourite user - coments ;]
Zgodnie z obietnicą, robie temat na komentarze - kontrowersje, pytania, dyskusje...
So, i'm first: Ekhm... troszkę mnie to zaintrygowało, uhm... Baron Kaldrick rulez!! i do tego chyba wygra ;) Z tego co widze narazie najwiecej glosow ;) |
IMHO konkurs nie potrzebny. BK na pewno wcale nie chce nic wygrywać.
|
@sperman (celowe)
A czy kiedykolwiek jakies konkursy są potrzebne? |
Kamos:
Niektórzy lubią wygrać np. pralkę. |
a ja sie pytam-czemu ten konkurs to taki jawny plagiat Najslawniejszego Usera 2004? Czy
a) nie wiedziales o tamtym temacie b) 'zainspirowal cie on' do zrobienia drugiego? Niezaleznie ktora opcje wybierasz, mam drugie pytanko. czym sie koncepcja TEGO konkursu rozni od koncepcji tamtego? Tym, ze mozna wybierac ludzi z calego okresu istnienia forum? I tak nikt ich nie pamieta-niewielu jest takich, co sa na forum od poczatku az do teraz, raczej odchodza i/lub zagladaja tu raz na rok... No. To chyba tyle. |
Tu nie chodzi o to czy Kald chce wygrać, czy nie. Tu chodzi o to, ile osób twierdzi, że jest dabest, i dlaczego jest ich najwiecej.
|
Imho, wiedzialem o tamtym konkursie, because przed stworzeniem tego szukalem innego podobnego i nie 'zainspirowal' mnie on w zaden sposob. Od 1 stycznia 2005, powstalo wielu uzytkownikow w zwiazku z tym chcialem sprawdzic poza rokiem 2004 jakie uznanie mają uzytkownicy. Lipiec 2003-styczen 2004, styczen 2005-maj 2005 ;p Czyli koło roku, zaden plagiat (no moze dwuprocentowy). Ale zeby nie robic odstepow, no to dodatkowo wliczam rok 2004 - i powstają ''wszechaczasy forum''. No i wyszło takie coś ;d
|
Cytuj:
@Down True;p "IMHO" się dla ozdoby nie wstawia;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
Tak? Dobrze zrozumiałem? :D |
Błeeeeee, mamo! Superman czepia się szczegółów! ;(
|
A ci co głosują na modów, to jak myślicie.
chcą się podlizać, czy szczerze? |
Cytuj:
|
Cytuj:
@up Błeee, Kamos, pisz po polskiemu. |
Cytuj:
|
Zrobmy konkurs na najmniej lubianego -.-
Drybrych A czemu? Bo to ja ;) @topic Wyniki były do przewidzenia i w ogóle mi się ten konkurs nie podoba. |
Gratulacje dla Kalda za zajecie 1-ego miejsca, dla Doba za 2 miejsce oraz dla Raula i N3m3s!s'a za 3.
|
Dobra nie chcialem sie wczesniej wtracac, zeby nie psuc zabawy.
Teraz tez nie chce sie wtracac i gratuluje zwyciestwa zwyciescy, ale... Zobaczcie ile osob ZAGŁOSOWAŁO? |
I dlatego moim zdaniem takie głosowania nie mają sensu. Raz, że nie oddają nastroju wśród użytkowników. Dwa, że są w dużej części zakłamane, bo głosują prawie tylko ludzie dobrze znani danym 'kandydatom'.
I bynajmniej nie cieszy mnie to , że wygrałem. |
Gratulacje Kald choć cię nie znam, ale moim ulubionym użytkownikiem forum jest.... slonik !
Slonik rox i tyle, Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:36. |