![]() |
Wojna na Ruberze !!!
Wojna na Ruberze rozpoczęta !!! 7 gildi zawarło nierozerwalny pokuj w celu pokonania Shining Force 8) Narazie wojna wygląda tak, że SF chodzi i poluje na tych 7 gild, które chowają sie jak narazie w depach, ponieważ czekająna odpowiedni moment do ataku. Dla ludzi chcących zgłębić ten temat pozostawiam tu link 8o .
|
Kurde. Egger się dołączył :(. To znaczy ze mam przerobane. Jestem w Call of Duty. Po co wam to było.
|
Ja jestem w Sixth Sense i wiem, że nie poddam sie, choć z drugiej strony szkoda mi levela. 8) Jutro dopiero zacznie sie prawdziwa walka tak jak wszyscy powiadają :baby:
|
Jezeli ta wojna sie zacznie to...rob ss'y i dawaj je na forum!!! Bardzo jestem ich ciekaw :D
|
Spoko ja juz jestem przygotowany i niedam sie zabic, ponadto 2 lata grania w Tibie nauczyły mnie nieco PvP 8)
|
No i zaczeło się!!! Eliile zginął dziś, był chłopak AFK i dostał UE i kilka SD i zasnął X(
|
[ALIGN=center]23:46 Kotku: You recognize Panxor. He was killed by Thee Panda
SAM ZOBACZ!!! [/ALIGN] |
To było nieuniknione. Za długo było spokojnie na ruberze. Kiedyś było tak mało ludzi .. pełno low-lvl. a teraz? po 13tej nie ma szans się w bić ... znaleźć wolnego expa to też problem ... zaludniło się cholernie to nie dziwne że zaczęła się walka.
|
Giant panda i Tree panda dołączyli do SS. Teraz mamy 3 najlepszych magów Rubery !!! :]
|
[ALIGN=center]UWAGA !!! UWAGA !!!
Pierwsza bitwa szykuje się w Thais. SS i inne gildie zebrały sie już i szykują się do ataku. :)) X( Kotku zgineła wczoraj !!! X( [/ALIGN] |
Pułapki w Thais i w Venore nie powiodły sie, cała akcja koncenrtuje sie na Edron. 8)
|
SF na Edron łodzi całe jest, nasi czekają w swoim GH na nich 8o
|
Ale zawieruchy na Ruberze ... Tree Panda zabija kotku, na nastepny dzien tree panda w gildii z kotku :P I zostaje zabity przez kimure (jescze dzien wczesniej wielkiego kumpla) i tak sie nawzajem wybijaja :P
|
Screeny
SF albo SS biją się albo ciągle chowają sie do depach, ta wojna jeszcze długo potrwa :(
|
Screeny
Szpiedzy i nadmierne używanie Exivy "~~ doprowadziło do odwiedzin :evil: SF przy moim i mojego kolegi domku :
http://www.firewall.kgb.pl/screen0001.jpg [ALIGN=center]^^^Początek rozpoznania^^^[/ALIGN] http://www.firewall.kgb.pl/screen0002.jpg [ALIGN=center]^^^Patrolowanie^^^[/ALIGN] http://www.firewall.kgb.pl/screen0003.jpg [ALIGN=center]^^^Na "dowidzenia"^^^[/ALIGN] 8o |
Jestem z renegade dragons - z tego co wiem od leadera, członkowie rd zostali 18 razy zabici (niektorzy kilka razy, niektorym [w tym mi] udało się uniknąć śmierci).
SF zaczęło hunty w Thais - mam kilka ss, lecz nie są zbyt dobre - zresztą narazie nie umiem ich wrzucic na forum (mój pierwszy post...) Dzisiaj gdy uciekałem przed Panxorem i Kimra - spotkałem deedss'a (który dzisiaj zginal dwa razy :( ), kotku - reszty niestety nie pamietam - bo gdy ukazał się napis panxora "run bitch" a zaraz za nim kimury "here" - wszyscy uciekli do dp - ja do bloodhall... W Venorze pod wieczór też było niebezpiecznie, ale przyszli członkowie SS i SF znikneli z venore... Nie wiem jak teraz wygląda sytuacja, jutro postaram sie dowiedziec więcej... |
SF huntuje teraz wszystkich z czaszkami, sądząc że to szpiedzy :evil: pozatym z tego co wiem mamy przewagę, ale nie wiem co sie dzieje z Rubera Treaty ;(
bo jak narazie widziałem tylko Urban Legends i SS w boju :( |
Mam kilka nowych screenow jak bija członków SS - uszli z życiem naszczęście.
"Bili jestem polakiem" - lol co za nazwa :/ - blokował ich, tym samym pomagając SF - jeśli czytasz tego posta, to bądź pewien że masz deada już! Zamiast pomagać gildii Kotku (przypominam POLKI!!) to pomagasz jej przeciwnikom... :/ X( JAk tylko naucze się screeny dawac na forum, to odrazu cos wrzuce. BTW: Mam nadzieje że wojna sie skończy, bo to się staje nudne... :/ SF ciągle knuja i robią zasadzki - a SS tylko raz widziałem w akcji (w Venore). HAIL SS! :] :)) HAIL PEACE! HAIL ToR!;) I HATE SF!!:evil: |
Rage blackheart i Panxor i Kotku padli dzis w Venore, szkoda tylko, że ta pani też. BTW. podobno Kotku to Canadyjka ?(
|
Jezu!! NAstępny... KOTKU I SEKATOR TO POLACY!!!!
Wczorajszy dzień należał do SS - więcej deadow zaliczyli SF (z tego co sprawdzałem...) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:28. |