![]() |
Książki D&D
mam coś dla was a konkretnie:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=50506350 |
Żadnych zdjęć, niepiewny sprzedawca.
Na takie auckcje trzeba uważać delikatnie mówiąc... Bo dziwie się że kolo sprzedaje te książki tak tanio gdy one są w stanie bdb, no chyba że naprawdę potrzebuje kasy (Co jest dość wątpliwe bo aukcja jest tygodniowa więc all trwa 2 tygodnie - więc czemu tak tanio? Osobiście radze uważać) Wybaczcie jak to był jakiś zaciekły offtop :P |
ja mam 3 wszytkie tamn pokazane ;_)
kiedys to sie gralo w to 2 miechy non stop !! kumple przychodzili domnie i nie dawali mi spokoju chciali grac i grac |
UP
Hehe zemną było tak samo ale przestaliśmy narazie grac dopuki niezrobi sie cieplej xD a tak to non stop :D topic Heh cos za tanio... |
No i sie rozumie...bo szukałem tu jakiegoś tematu o D&D i znalazłem. Bo mam takie małe pytanko: Czy któs z was (tych, któzi grali, bądz grają w D&D) zna jakąś stronke czy coś w tym stylu gdzie odbywaja się sesje to D&D. Ja gram, ale tylko w poniedziałek i Piątek... a ta gra jest super i chcem grać jak najczęśćiej! PLZ pomoc! ;(
|
@Up:
Sesja na jakimś forum lub przez GG... Dno... @Topic: Co to ma nam niby przekazac? Ty sprzedajesz te książki czy znalazłeś takie ogłoszenie? Btw. Ja bym nie kupował, za tanio... |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:07. |