![]() |
Wojna Z Morgany!!!musisz Zoabczyc!
Dzis na Morganie grupa buntownikow rozopetala bitwe.
Sami zoabczcie jaki w******* dostali. http://rapidshare.de/files/1593718/battle_.rec.html :D coment plx |
no fajnie ich pojechaliscie i to jeszcze na serwie na ktorym ja gram ^^
Edit : daj jakies eq plx :P ^^' |
filimik bardzo fajny
gratuluje domku :) |
No niezle ;)
Avis=Wymiataki :d Pozdro od Cfaniakow :P |
film mozna obejrzec lecz niepowiem ze jest ciekawy (autor lapal kiepskie fragmenty tejze oto bitwy:P )
autor filmiku niewykazal sie zbytnio umiejetnosciami pvp. no coz niekazdy musi byc dobry ;p wydaje mi sie ze klepaliscie szwedow, musze przyznac, ze niezle oni sie trzymali :) |
Mi sie wydaje że to nie była wojna tylko bitwa, ładnie zaliczyli deda All szwedzi:0
|
Cytuj:
obejrzyj moj film z pkowania na okolo 11 strzelonych sd trafilem 10 :D |
Niby ich sklepaliscie, ale niezbyt sluchaliscie sie lidera. A na koniec ta gonitwa za lootbagiem byla po prostu zenujaca. Ludzie z jednej gildi, a praktycznie kazdy byle by tylko dla siebie jak najwiecej nazbierac. Przykre, powinnscie sie wspierac.
|
Cytuj:
|
Ściągnołem z tibia.de tą walke (nagrywaną przez Wizo`a).
|
Piękny film :) Ocena 10/10 :)
|
Nie no wojna fajna, ale ty sie nienapracowałeś>w sumie wypusciles tylko pare boltow ...
|
Film fajny bo ja na nim Jestem...
Tak, tak ten szaraczek Coryan Setes to ja :P.... Wystrzeliłem kilka Hmmków, straciłem pare UH.... Ale za to jestem na filmie!!! Hail Avis!!!! |
cholercia
Juz od dluzszego czasu mam problm z sciaganiem na rapidzie bo pisze ze "please enable java script" wiecie moze co mam robic ??
|
Cytuj:
|
Eh es geht...
Jednym słowem cipa jesteś bo wogóle żadnej akcji z twojej strony nie było....Tak tak mam mały lv i jestem noobem bo powiedziałem negatywa na twój temat >.< :baby: |
Cytuj:
Btw, film nie ciekawy, nic nie zrobiles na tej bitwie, lvl dobry ale fragow 0 -.- |
Bitwa jak bitwa; jedni wygrywają, drudzy giną. Nic specjalnego.
|
Film kiepski, chociaż można bylo nakrecic pare dobrych ujec ale ty tego jednak nie zrobiłeś. Miałeś chyba najwyższy lvl, a pozatym ze wypuściłeś kilka bolcow to nie zrobiłeś nic tylko blokowałes tych ktorzy naprawde walczyli w tej wojnie. Widziałem wiele filmow z wojen i ten zaliczam do tych ktorych wolal bym już nie oglądać.
|
eh chu**wa bitwa. Niedali wyprobowac mi mojego GSika :P
a to jest lepsza wersja filmu. http://rapidshare.de/files/1624053/lizmaziimma.rec.html ////// Aessa |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:10. |