![]() |
Nowa grafika!?
Zobaczcie na tego screena:
http://w1.851.telia.com/~u85112765/s...s/screen22.jpg Widzicie jak wygląda dragon lance albo gaiant sword!!! Czy może ktoś wie skąd pobrać tą grafike?? Prosze o pomoc!!! |
Hmm ja nie wiem ale jeśli sie dowiesz to prosze daj mi też znać :P
|
Czasem to nie jest ta grafika z wersji 7.1 co można było ściągnąć??
|
Tą grafikę można byłą ściągnąć PRZED update, kilka z nich było wybranych i dodanych do update, a kilka nie. Teraz jest już niczym, gdyż doszły nowe elementy w Tibii, i ta grafika nie będzie z tym współdziałać.
|
To szkoda :(
Bardzo fajna grafika :) Bardzo mi sie spodobala :) |
Oj tak, a mi się również bardzo spodobał ten SS :D .
P.S. Co to za buty? Nie pamiętam ich jakoś w tamtej grafice... :rolleyes: |
:(
I napewno nie ma sposobu aby zdobyć taką grafikę ?
Zainstalować starszą wersje Tibi czy naprawde sie juz nie da ? |
Oczywiście, że się da. Kiedy już zainstalujesz i włączysz zacznie się automatycznie ściągać nowa wersja gry. I wyjdzie na to samo. :)
|
Nowa grafika do Tibii 7.21
Zrobiona za pomocą Tibia Sprite Editor. Prawie wszystkie itemy wyglądają jak na tamtym screenie (nie udało mi się zrobić brass seta, plate seta i chyba jeszcze kilku innych rzeczy, ale pracuję nad tym :P ). Outfity nie zmienione. Instalacja: -usuń lub zmień nawę pliku tibia.spr w folderze Tibii -umieść ściągnięty tibia.spr w folderze Tibii -jeśli Tibia była włączona, zrestartuj ją -gotowe :) |
hmm chyba ostro rozbudowana ta grafika jak zajmuje 6,5 mb
|
może porawić link bo nie mogę sciągnąć :) pewnie już usunełeś bo stare
|
Niech ktos zrobi mirrora do tego będe wdzieczny
|
Niewiem z kąd wytzrzasneles tego screena ale itemki fajnie wyglądają. Jestem ciekaj czy po tym update co planują napolowe lipca itemki bęą tak wyglądały. 8)
|
no no fajne aole ciezko bylo by sie przyzwyczjic np. na wyglad gs bym sie ciagle zastanawial co to za miecz ale spoczko mam nadzieje (re @ up) bedzie cos naprawde fajnego dla facc (bede miec pac do update) w nowym update
|
Zbieg okolicznosci
Wlasnie szukalem grafiki do tibi w ktorwej byl ten dwarf i gs fajnie wyglondal i patzre na ten temat (dar od boga?) plx zrub cos bo mi sie sciongnonc niechce bo link do **** alebo jakis blond
|
Screen jest z http://www.liches-of-archinare.cjb.net/, najsilniejszej gildii na Lunarze. Masa swietnych screenow, warto obejrzec. Mam nadzieje ze moderator nie potraktuje tego jako reklame..?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:58. |