![]() |
jak wygladaja gmowie
|
hehe fajne fake niezłe zrób teraz może stwora ubranego w loota wypadajacego z niego ;)
|
Fajne !!!!Mi sie podoba!!
|
tylko jakos ta fontanna nie na miejscu ;/ ale tal te ludki sa COOL :D
|
Jakieś takie dziwne ale spoko
Hmm... To już kolejny fake polegający tylko na połączeniu itemqów... Mi takie coś wydaje się troche dziwne ale spoko może być :)
|
LoL czmu maja lethery? Powinny byc Boots of waterwalking :/
|
|
Fajnee :D Zrób mi fake story jak Ci GMowie dają fre itemy :p
|
Eeee, nie za fajne. Itemki źle powklejane, nicki też źle. Fontanna, też nie na miejscu. A ten demon to już wogle lipny.
|
Cytuj:
P.S. Jeszcze GM Kightmare i GM Manina brakuje :) |
Cytuj:
|
niki tak powklejalem zeby na siebie nie zachodzily ale fontanna rzeczywiscie lipna troche
|
Wedlug mnie lipne...
BTW:Guido nie jest Game Masterm.On jest Bogiem. Demon calkiem fajny ale to 1...postaraj sie bardziej. |
@gohan-san te z gmami to byl moj 1 fake a guido wpisalem jako gma bo po prostu spisywalem ich nicki z tibia.com:P
|
Fajne. Tylko demon King jakby był troche większy niż pozostałe demony (bo ma ludzkie nogi). Czekamy na więcej :D
:cup: :crusader: :crusader: :cup: |
5 min. roboty... kopiuj-wklej :/
aha! fontanna jest w złej perspektywie... |
no troche nierowno ten demon i wogole co z mpa ??, mms itd ( ale sie nie czepiam ) tylko gs wyglada w jego lapie tak jakby wykalaczka:)
|
@exodus style
co to ma znaczyć że to ja?? :) :p |
Gmy sobie ręce pourywali?
|
Pomysł super no... wykonanie też niczego sobie, tylko no ta fontanna rzeczywiście troche krzywa :] Ale ogólnie jest O.K.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:05. |