![]() |
Dlaczego nie rośnie mi mana?
Mam pytanie, dlaczego nie rośnie mi mana, jestem druidem 10 lvl i mana mi nie rośnie,
ta postać byłą kiedyś rookstayerem i miałą 15 lvl zrookowaliśmy ją do poziomu 8 aby normalnie rosła mi mana czy to mogło mieć jakieś znaczenie? PRosze odpowiedzcie :( JEM nie rosnie Stoje w miejscach gdzie powinna rosnac mana , i tez nie rosnie.. |
A to ciekawe. Powinna ci rosnąć chyba. Cóż, zobaczymy co inni powiedzą.
|
Polecam coś zjeść.
|
A moze... siedzisz w dp albo w innym pz? Bo jak nie to nie mam pojecia.
|
a gdzie stoisz ??
|
;(
w sklepie z jedzeniem w kazz u Maryzy
|
Krótko: Dziwny przypadek :P
|
Postac jest z bledem i tyle. Nic nowego.
Skasuj postac lub powiadom Gm, on ci je skasuje :) |
Omg
Żeby rosła mana musisz coś zjeść, różne jedzenie przez różny czas odnawia manę i życie, mana nie rośnie w pz (depo, dom, świątynia).
|
Cytuj:
|
Dziwne by to było jakby był najedzony i nie byl w pz a mana mu nie rosła ;|
|
Cytuj:
|
Mialem tez tak samo keidys, wkurzalem sie, dalem loga i wszystko bylo dobrze, to jakis blad gry:)
|
Hmm , jest kilka przypadków . Masz włonczoną tibie gg? , może masz full mane? 80 many na fulla pownieneś mieć czy coś takiego :/
|
Pora rozwiac wszelkie wątpliwosci...Mana ci nie rosnie poniewaz gdy wychodziles na maina z 15 levelem miales 75 many.Po rookowaniu straciles 7 leveli ,a jak wiadomo dla drutow i sorkow mana rosnie po 30 i po tyle samo spada czyli 7*30=210 many.Więc 75-210=(-135) ,a jak wiadomo many na minusie nie mozna miec takze masz 0 many i dla tego ci nie rosnie.Musisz awansowac na wyzszy level zeby mana znowu rosla.
|
a masz wolny pasek na maxa. Moze sie doladowala na maxa. A roksalyer na rooku mniej manys ied ostaje niz an mainie za awans.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zjedz coś i nie stój w świątyni lub depot!!!Jeżeli nie pomorze to skontaktuj się z gm ;)
|
Nie wiem za bardzo o co ci chodzi
8o ej czlowieku wez powiedz o co ci chodzi bo po pierwsze nie mozna zrookowac postaci do 8lvl bo wtedy nie bedzie ona zrookowana a wogule lvl nie zalezy od szybkosci wzrostu many.
ja radzil bym cos zjesc a jezeli to nei poomoze to sie naciska ctrl+r i sie pisze "i have a bug". za jakies 4 godziny odpisze gm :) :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:22. |