![]() |
Ss'y ujda w tloku, troche nudne, niema czego gratulowac, no napewno nie 22 lvl.
|
Poniewaz musisz zapisywac je wszystkie w formacie .JPG ... Nawet fajne.. B)
|
Nice ss'y, co baliście się tych mino z zewnątrz ? Ten fajny pokój jest w Senja Castle. :D
|
Cytuj:
|
topiq
huh, old good Antica... screeny good, ale jak ktoś niżej napisał mało akcji. Pozatym zwieksz te zdjecia z DMG od SD albo Ewave bo z pewnoscia nikomu nie chce sie wpisywac adresu zeby zobaczyc DMG ktorego niewidac ; ]
|
Bardzo mi się podoba. Gratuluje zdjęć i awansów.
A tak propo mam pytanie. Ile u was ksoztuje k-axe na antice? |
tu masz ceny na wszystkich światach http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=28837
|
Cytuj:
|
Sorrka za te wszystkie błędy
ale juz poprawiam |
Screenki mogą być, ale trochę za mało akcji...
|
spoko advance eq tez tylko szkoda ze tak malo dales :P za 42k to by mi starczylo na c legi i crusadera na galanie xD
|
;) nawet spoko....tam na senje to ja expic chodze ;) (18 level)....ten quest to byle co -.- wystarczy 20 gp i destroy fieldy...a czegos warte sa tylko perly -.-
|
Nice ss
Ładne ss'ki gratz wszystkich advenców B) ale mogleś dać wiecej akcji :)
|
Cytuj:
Perły morżna sprzedać nie wiem za ile ale coś około 100gp-200gp |
Nic ciekawego
Stary te screeny są nawet niezłe ale troche nudne. Więcej zycia człowieku jakieś pk albo walka plz :p
|
Zdjecia ujda w tlumie (same Adv.) ale lepiej bylo isc na selene itp. a nie ulatwic sobie gre, rozpoczynajac ja na b.straym serwie ;)
|
Ej... ziom
Nie uwarzacie ze chlopak ma maly mlvl?? :/ ja na 15 lvlu mam 27 czyli ten co on na 21.. :/ wiec.. a kazdy mim ówi ze mam maly!! X( tzn.. nie maly tylko.. móglbybyc wiekszy... ja juz was nie czaje
Azura Sorc lvl 15 mlvl 27 GEB i SD rządzi :] no i sorc na czele :] |
Cytuj:
ja nie siedze pod depo i runek nie robie tylko expie i nie dziw sie ze taki mały mlvl ;/ |
Fajne SS'y :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:33. |