![]() |
Prace na serwerze tibia.pl
Dzisiaj (sobota, 7 maja) wieczorem serwis tibia.pl może mieć przerwy w działaniu bądź działać niepoprawnie. Związane to będzie z przeprowadzką serwerów na inny sprzęt. Mamy nadzieję, że dzięki temu kłopoty techniczne ze stroną zostaną ostatecznie rozwiązane.
Za wszelkie utrudnienia przepraszamy. |
Hail Techniczni!
Miejmy nadzieje ze szybko sie uwina ;) |
Taaaa i mam nadzieje ze nie bedzie juz przerw z nie działaniem tej strony.
|
Dzięki bogu, że news "Tibia.pl na garnuszku CipSoftu" to tylko joke bo te roboty techniczne trwały by całkiem długo ^.-
|
No wreszcie się wyjaśniło dlaczego wczoraj i dziś stronka mi nie działała. Jak lal mnie przerwa technicza może trwać i tydzień pod warunkiem że pózniej już nie będzie problemów:] Takie przerwy świaczą jedynie o intencjach twórców i administratorów www.tibia.pl Chcą aby ten serwis był jak najlepszy. Starają się jak mogą i chwała im za to Dobra robota panowie Jesteście najlepszą polską stroną (wg. mnie i pewnie także według statystyk) o Tibi :cup:
|
prosze aby to nie trwało długo bo już nie umiem patżeć na inne serwisy!!!!
|
Nom wreszcie kupili jakis lepszy sprzet:P, moze teraz bedzie mniej przerw w dzialaniu tibia pl, niech "techniczni" szybko sie uwijaja:P
|
Wy kupujecie sprzet, domeny itp. za wlasna kase? Czy Was ktos sponsoruje? Bo tibia.pl to jest darmowa strona...
|
Mialem nadzieieje
Mialem nadzieje ale dalej so problemy chcialem wlonczyc mape AB'danier ale mapy nie bylo tylko czerwony krzyrzyk a inne mapy dzialajo;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:06. |