![]() |
Porada na temat expienia :]
Cze wszystkim, mam maly klopot. Mam kumpla knighta lvl 32 66/62 noi jestem ja knight 33 65/63 i palek dista ok 70. Mamy isc na hero ale to jest dosac nieoplacalne bo idzie za duzo runów ale na 1 hero i tak se pojdziemy sprawdzic chociazby czy damy rade. No ale mam pytanie : na co można w takim składzie chodzić? Knajcik 32 by blokowal potworki ewentualnie ja moge blokowac a 2 knight nawala z gsa, no a palek to wiadomo. Interesują mnie bardziej jakieś lepsze potworki no ale każdej propozycji chętnie wysłucham :]
|
moja propozycja: trenuj a jak tak bardzo chcesz to dla sportu z uhami na dragi
a z hero lepiej poczekaj chyba ze ci nie zal jak padasz. Co do palka to mozesz solowac dragi a z wyzej wymienionym blokerem pojdzie latwo napisz jakie eq macie to tez jest dosyc istotne |
ja k arm p legi szalik crus helmet buciki bs tower shield i ew gs
elite knight 5mlev i nie padniemy raczej bo na 42lvl widzlaem filmik jak koels przy skills 75/75 solowal hero z gs a jak blokowal na 35lvl ten sam koles jego eczesniejszy filmik to max hit 86 a skills podobne do moich |
tylko zauwaz ze na waszych levelach exp na gs-ach nie jest oplacalny strata uh i male prawdopodobienstwo na dobry lot oczywiscie mozesz sprobowac 1,2 gs ale naprawde szkoda uhow albo zalatwcie sobie sorca co z sd bedzie walil
|
Expijcie na dwarf Guardach i Dragach
|
hmm sorc by sie przydal albo druid z sd
a tu bardziej chodzi o loot niz exp |
Dodatek
Jeśli chodzi o eq to ja mam k armor, k legi, warior helmet, tower shield i bright sword ( ewentualnie gs) no i jeszcze butki mam :] A co do hero to nie planujemy hunta tylko 1 czy 2 hero na próbe :D
@down (czyli wypowiedz na dole :P) wiem, że skille słabe ale nie chce mi sie narazie trenowacć. Niedługo kończy mi się pacc i wtedy będę trenił a narazie chcę sobie jeszcze pochodzić na potworki tylko dla pacc (np. hero). no cóż dragi nie są zbyt opłacalne a tak jak Ojczul powiedział nam chodzi bardziej o loot niż exp no a hero jak coś dropnie to to będzie więcej warte niż to co dragon (Crown armor - Dragon shield) wiem, że żadko coś fajnego wypada ale może akurat ... |
zeby zyskac dobry loot trzeba miec dobre skille a wy ich nie macie ;p (bez urazy)wiec radze zostac przy dragach i jak wczesniej wspomnial Zuper na dwarfach guardach, ale jak juz sie tak napaliliscie na hero to dla sportu 1, czy 2 nie zaszkodza powodznia :) i udanego loota
|
Biez UHy i smigajcei na DL'e :)
A jak cos to mozesice jeszcze na necro :) Moim zdaniem hero sa bardzo oplacalne xD=] |
Cytuj:
|
Wywal knighta, bierz drugiego pallka ze skillami 75+ i mozecie isc na single spawn. Zwroci sie przy DUUZYM szczesci, ale nawet jesli nie to warto czasem zmarnowac troche uhow, zeby nabyc troche praktyki.
|
Hmmm
Tego dl to nie rozumiem. Przecież on wali comba do 800 więc raczej narazie mnie nie interesuje :P A co powiecie o banshee ? :P:P:P
|
Banshe hmm... banshie tez moze ci niezle wywalic ale raczej dali byscie rade, ale chyba nie oplaca sie, ja ci proponuje raty, nie trzeba uzywac uhow, ale uwazaj na combosa:P ;)
|
/\ faktycznie raty są dość silne wiec rozrywka niezła tylko weź dużo uhów a na pewno zwrócą sie koszty zresztą spójżcie na tabele na tibia com "killed by rat" tylko pamiętajcie w pobliżu ratów są czasem cave raty a tu już trzeba na raty po 3 2 potoworki!!!
|
Lol?
Chodziło mi o mądrzejsze propozycje niż raty no ale spodziewałem się, że takie "coś" też się tu pojawi :P
@edit niemądre propozycje - myślałem o tych z ratami :P |
Moja propozycja była bardzo mądra. Idź z dwoma pallkami dla praktyki na jakies 3-5 bp uhow, a potem sam oceń czy ryzyko deada i koszt w uhach maja szanse zwrocic sie i czy warto myslec o powazniejszym huncie. Tylko badz ostrozny bo przy takich skillach i dosc slabym eq hero potrafi czasem przywalic :P (kiedys bloker oberwal kombo za 250 [arrow+lapa], a potem jeszcze za 100 hit z arrow, byl na slabym green i padl... a mial skille 70/70, k seta i c shielda. Skonczylo sie tym, ze musialam blokowac 45 pallkiem hero zeby wyciagnac jego uhy :P)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:07. |