![]() |
Gildja
Poszukuje Ludzu Do gildji ( mile widziani palladyni) rekrutacja nie odpłatna knight 20 lvl 40/40 4 mlvl
Pall 18 60/50 8 mlvl Sorc, Druid ... Lvl ../.. 25mlvl jesli spelniasz te wymagania to napisz do mnie mój nick to Mastr Valdios Lub Clikslither zalezy Gildja Nazywa Się Orcish :evul: |
A przyjelibyście knighta bez 4 mlvl ?
|
boze w temacie jest błąd ortograficzny nie gildja tylko gildia
|
Jestem paladynem, ale mam dopiero 14 level, 9 mlvl i 54/44 i jak osiągne przynajmniej 60 dista to moge przyłączyć się do gildii??
|
czy to nowa gildia??? co??
jerzeli tak to spusc troche z wymagan!!! |
Imię : Blind Io
Profesja : Knight LvL : 17 (masz za duze wymagania jak na lvl) Skills : powyżej 40/40 Chyba się nadaję, ale ten lvl to przesada |
Imię : Death Master
Profesja : Druid Mlvl : wysoki (nie pamietam) Lvl : 17 (może 16) ta postać tesh sie nadaje |
Nick: ***
Profesja: Druid Level: 10 Magic Level: 8 Skille: 18/21 |
Chciałbym dołączyć do gildii ale jest probelm.....od 4 dni prubuje kogos dorwać i nigdy nie ma was online....jakby któryś wreszcie był to napiszcie do Madafakatej.
|
Czesc nazywam sie Filip hcialbym zeby ktos mnie przyja do gildii.
Mam postac na elysii Venore to moje ulubione miasto. Moja postac nazywa sie Pear Olix mam 9 lvl palladyna i 3 m lvl. Podruzuje tez po miastach takich jak Koazodron , Carlin i ab dendriel. Zabijam Wild Wariory,Amazonki,dwarfy,swamp trole z zwykle trolle i tak dalej. Mam duzo kumpli pacckuw.Moje ulubione postacie to pall sorc druid i knait. |
Jestem knightem z 12lv skile 34/28 magic lv 2. Mam niezly sprzet mieszkam w Ab moja postac to Karamba Rozi.
|
Chętny
Ktoś by mnie przyjął?? Mam świezo wbity 8 mlvl :D.
|
Szukam Gildii
Szukam Gildii na Elysi
Name: zolty Pies Lvl:13 Mlvl: 15 ( dalej rośnie ;) Miasto: Venore Dajcie znać plz |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:37. |