![]() |
Sir Bialy smok vs. Demon Piekieł
Przejde od razu do rzeczy.
Część pierwsza: Przechadałem się po Ab i chiałem pogadać z capitanem statku. http://img226.echo.cx/img226/5932/16fn1.jpg Przebieg rozmowy: Sir Bialy Smok says: Czekałeś na mnie??? Captain Seagull Says: Tak. I mam dla ciebie pewną misję. Sir Bialy Smok says: Jaką??? Captain Seagull Says: Musisz zabić zlego Demona Piekieł i zdobyć swięty miecz. Wiele razy spotkasz króla GMów. On ci będzie dawal święte artefakty po każdej części misji. Jak zdobędziesz wszystkie to będziesz mógł się zmierzyć z Demonem. Przyjmujesz tą misję??? Sir Bialy Smok says:Tak. Ale mam jedno pytanie: Dlaczego właśnie ja? Captain Seagull Says: Tego nikt nie wie. Jak zwycięrzysz to nasz Jaśnie Oświęcony bóg Marel ci to zdradzi. Sir Bialy Smok says: Dobrze. Pokonam złego Demona. Captain Seagull Says: A, i jeszcze jedno. Jak ci się nie uda to zginie cala Tibia. Cały nasz cudowny świat liczy na ciebie. Nagle zostałem kierowany jakąś dziwną siłą i oto gdzie doszedł. http://img66.echo.cx/img66/2508/21lb.jpg Król Gmów dał mu artefakt. http://img249.echo.cx/img249/5408/33zp.jpg CDN, jeśli będą pozytywne komenty. |
wykonanie ladne, pomysl ze zginie cala tibia troche oklepany juz ;P ale rob ciekawy jetsme zakonczenia
|
ladne ladne powiem!
|
Fajne nawet ;D Tylko w ostatnich dwóch mogłeś pokazać artefakt lub inne dialogi dac ;)
|
Fajnie sie zapowiada tylko troche tego za mało i szkoda że te 2 ostatnie są takie same,to zchszaniłeś ;( ,ale jestem ciekawy następnej części
Pomysł:4/10 wykonanie:6/10 razem:5/10 |
Zmieniłem. Sry za błąd. Ok, wszystko w porzo.
|
Zrób II część
Przyznam, że to bardzo interesująca opowieść. Wciągająca fabuła i ładne wykonanie. Czekamy na część II. :P
|
Cytuj:
|
Jutro następna część.
@up: Całkiem niezły pomysł. Może wykożystam. |
Kiepski ten demon armor, wystarczyło by chwilke czasu poświęcić by był naturalnych rozmiarów (chyba że to nie demon armor a coś nie wiadomo co -.- ) ?.
|
Kompletnie bez pomyslu, duzo bledow i jeszcze ta skrocona rozmowa... tragedia. Postaraj sie bardziej przy kolejnej czesci.
|
Podoba się
A mnie się nawet podoba, i radze autorowi robić kolejne...
Trochę bez polotu ale co tam, wszyscy narzekaja że same shity a nikomu nie powalacie rozwinąć skrzydeł przez takie krytycznie złe oceny i się ludzie zniechęcają. AUTORZE RÓB WIĘCEJ FAKE'ÓW |
daj wiecej plz
dobre ciekawe jaki bedize nastepny artefakt :D:D
|
Hmm narazie bez oceny, praktycznie nic tu nie ma, a ten demon armor za maly troszq jest.
|
Nawet Nawet
Nawet Nawet
Pomysl troche stary... ale wykonanie dobre Pozdro... Jankes... :D:D:d |
More plx, niezły fake. Tylko ten demon armor jest troche za mały;)
|
Ładne, ładne, Rób dalej! Może być ciekawie!
|
Może być tylko ten demon armor...
|
A mi sie nie podoba :G..
1. Ograny pomysl 2. Demon armor za maly 3. Ograny pomysl 4. Praktycznie nic swojego tutaj nie dodales.. no chyba ze to wszystko zrobiles od podstaw. 5. Ogran pomysl 6. Rozmowa z kapitanem na poziomie 10-latkow :) 7. Ograny pomysl :P _____________ NIE DAWAJMY KROWOM MĄCZKI KOSTNEJ! TYLKO TRAWA! |
Gów..... Brzydkie
Beznajdziejne oklepany pomysł,beznadziejne wykonanie. X( X(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:18. |