![]() |
diablo 2 problem help me!
mam problem bo znudzila mi sie tibia i postanowilem zagrac w cos "nowego"
chcialem powrucic do gry w diablo 2 ale nie mam plytki ;( jezeli ktos zna stronke z kturej moge pobrac PEŁNĄ WERSJĘ DIABLO 2 porsze o podanie linku. |
Możesz ściągnąć eMule lub eDonkey i to samo Ci śćiągnie Diablo 2.
jak chcesz se to tera ściągnąć to kliknij tu --> http://emule.softpark.pl/ ( wiesz sam gram w Diablo2) |
a czy na diablo sciagnietego przez e mule mozna grac na necie?
|
Cytuj:
Ale na CBN i OBN raczej sobie nie pograsz. |
Są jeszcze servy prywatne. Może nie ma na nich tyle ludu co na battle.necie, ale z pewnością to wystarczy. No i czasem zdarzają się padnięcia servów, nie wspominając o lagach. Ale jeśli wybierać pomiędzy połączenia ip a prywatnymi, to z pewnością prywatne.
|
Cytuj:
fajnie a moge wiedziec dla czego nie pogram na battle necie? (nigdy nie gralem na bt) |
Cytuj:
PS. Zna ktoś może jakiś prywatny serwer, ze sporą ilością ludzi? Bo na tych co ja grałem to na raz jest góra 2-3 osoby. |
Po prostu kup sobie orginala Diablo 2 + dodatek = 98,90 zł taka cena była rok temu . Ale się zastanów czy ściągniesz czy pirata kupisz o battle.necie możerzesz sobie pomażyć :( . Ale nie przejmuj się gra jeszcze stanieje może :p
|
Hyba zainwestuje trohe kasy w tą gre :P thx
|
Szkoda że konczysz z tibia ale...
... moze skoro konczysz z tibia to mi dasz swoja postac bo mi niedawno hakneli a nie stac mnie zeby kupic nowa a czasu na zrobienie nowej brak ( trzeba sie uczyc na studia )
|
@up: ...
@topic: Ja mam teraz tak, że kumpel dał mi D2 przegrane, a ja mam LoDa oryginalnego i nie chce się LoD instalnąć. |
to sie ucz a nie grasz w głupią tibie B)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:28. |