![]() |
Jakie miasto najlepsze na Arcanii
MAm niedługoz amiar wyjść na maina na Arcanii i prosze Was byście napisali tu które miasto według Was jest najlepsze dla palladyna, chodzi głownie o miejsca do trenienia i expienia oraz o liczbe pk, tak poza tym nie mam pacca. Prosze o odpowiedź .
|
Carlin
Ja Ci bym polecił Carlin, miasto to jest bardzo dobre dla nowego gracza, gdyż jest miastem w którym łatwo znaleźć droge (proste ulice, żadnych pięter), pozatym ma tak ustawione depo że praktycznie z każdego miejsca miasta nawet low lvl jest w stanie uciec przed PK. Do tego niedaleko carlin jest Troll Cave i Dwarf Mines czyli moim zdaniem dwa najlepsze miejsca dla trenującego Palla lub rycka.
|
Ja Ci proponuje Thais :) blisko trolle, a pozniej mozesz sobie isc na cyce do mount sternum albo na dole mapki na mino guardy i cyce :) przed dp pk raczej zadko biegaja :D zreszta mnie bardzo zadko pk zaczepiaja nawet jak mialem low lvl :P blisko sklep Sama. :) A pozniej mozesz sie gdzie przeniesc :D
|
Dzięki za odpowiedzi i czekam na dalsze. Chodzi mi głownie o świat Arcania i o liczbe pk :D.
|
Moim zdaniem radze ci Ab'Dendriel,ponieważ pod miastem jest niezle expowisko na trolach,niżej są ghule i szkielety.W Ab można w prawie każdym miejscu trenić.Poprostu raj dla palka :p B)
|
Carlin odradzam, gdzyz sam tam zaczynalem i na trollach jest duzo 10-13lvl postaci ktore pk-ja ludzi na 8lvl, chyba ze lubisz trenic na bugach. Wydaje mi sie, ze dobre na poczatek byloby Venore gdzie jest duza jaskinia Swamp Trolli i w razie zagrozenia ze strony pk jest sie gdzie ukryc/uciec.
|
Venore będzie najlepsze na początek, blisko na swamp trolle, potem na roty i w końcu na poh ;].
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:43. |