![]() |
Wyprawa na rookgaardzie.
Mało jest tematów o wyprawah na rookgaardzie.
No to jest jeszcze jeden. Podobnie jak kicia umieszczam w jednym poście jeden screen, żeby się strona ładowała. Wyprawa zapowiada się obiecująco: http://www.damianive.webpark.pl/poczatek.jpg |
Szczurki na początek
|
I trochę ich więcej.
|
ostry trening z bugami
|
Coś to dało.
|
Dobra zapowiada sie nieźle to na tyle??:) dawaj więcej !!!
PS.Ja mam dużo screenów moich i kumpla z rooka ale nie umiem ich na forum dawać :( |
Jeszcze ostrzejszy trening.
@UP: Dodawałem wszystkie po koleji, i miałem nadzieję że w tym czasie nikt nie zdąży odpowiedzieć. Ale mimo wszystko nie zdążyłem. ;(
http://www.damianive.webpark.pl/trening2.jpg |
Bugi trochę dały mi w kość.
|
Ale cel wyprawy został osiągnięty.
|
niema co boskie te fotki :D z samego wzglednu na to ze na roq ciezko spodkac tyle bugow :D
|
Żeby nikt się nie dziwił to to było niedługo po zapisie servera.
Ale niestety żadko się tyle potworków spotyka. Najczęście to przychodzą jakieś nooby i kradną loot i exp. To jest potworne. Powinni gm`owie też czasem pochodzić po rooku. I takich chamów banować. |
o boże ... wyprawa na raty !!!!! świetnie ....
już nawet nie mogę skomentować... forum osiągnęło dno ... |
Głos udzielamy obronie.
Ale chwila.
Gdzie jeste napisane z czego to mają być zdjęcia? Prawdopodobnie już się wszyscy domyśliliście: NIGDZIE Nikt nigdy nie ustalał reguł, że to mają być zdjęcia z ciężkich potworów. Jeżeli na forum są Newbie, którzy się pytają, gdzie kupić łopatę, o na pewno znajdą przyjemność w oglądaniu zdjęć, z huntów na potworki im znane. Edit: A skoro tak ci ciężko komentować to zachowaj komentarze dla siebie. |
Cytuj:
|
hehe, mnie tez najbardziej wkurza na rooku to ze ty se zabijasz potworka a oni ci loota kradnom :/
|
@matecki
nie wiem o co ci chodzi stary... przecież nie jest ważne co zabijasz... tylko w jaki sposób... mnie na przykład nudzą smoki demony itp... po prostu nie wchodze np na takie tematy... a to - to jest zrobione przynajmniej w fajnyn sposób brawo Monoron :) rook jest o wiele ciekawsy od maina bo każdy z tamtąd szybko ucieka, nieodkrywając jego wszystkich zalet i sekretów... cya PS znam te miejsca :P dużo tam kiedyś expowałem :] |
Monoron możesz zmienić serwer z fotkami bo nic nie widzę.
Po opiniach sądze, że fotki są warte zobaczenia;) 8) |
siemka
mam postac na rooku na 18lvl (nick Xefexo) proponuje Ci zebys sie nastepnym razem wybral na orci albo misie szybciej bys zrobil 8lvl i weszedl na main. Ja expie na minotaurach i rotwormach. |
Cytuj:
|
UPSS!!
Powiem tyle dobre rzeczy i jests dobry ale w zasadzie nic ciekawego!!! :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:14. |