![]() |
31 & 20 lvl in Rookgaard Dungeons....
Filmik przedstawia spenetrowane 2 miejsca na rooku Mino Hell oraz Bear Room. Na co można zwrócic uwagę to nieprzeciętny znaleziony loot w mino hell oraz różne czasami śmieszne sytuacje podczas podróży.
Życze miłego oglądania :) http://rapidshare.de/files/1644403/omfgxd.rec.html ----------------------------------------------------------------------------- Nie jest to Quest spoling. Jeśli nie lubisz rooka a masz tu bluzgac lepiej odrazu opuśc ten temat. ----------------------------------------------------------------------------- Edit: widze że niektórzy nie zabardzo umieją sie obchodzic z rapidshare.de.... oto inny link http://www.przemoprymas.w.tkb.pl/omfgxd.rec |
Tego filmu nie da sie sciagnac. Pisze ze tylko dla tych ktorzy maja premium accounty na rapidshare.de -.-
|
Cytuj:
|
21:03 Arcanja Tais: I HAVE RED SKULL LVL 101
21:03 Arcanja Tais: OPEN OR HUNTED OK Rotfl xD Na rooku to są czasem takie kozackie przypały [też miałem rookstayera z 15 lvl], a filmik mi się podobał ;] |
A mi sie nie podobal bo swiatla nie bylo. Ciekawe czemu? Infrawizja on? >.<
|
Ogólnie : Spoko ;)
|
Yahooxx?Co już nawet cześć nie powiesz:P
Filmik trochę śmieszny:).Przypominam sobie jak moim "rookstayerem"grałem tam :)ale mi się yyyy znudziło:) |
Ej ziomek :) gz lvl a filmik fajny :)
|
Fajny filmik, zacheca do bycia rookstayerem :)
|
z miłą chęcią bym obejrzał bo wciąż kocham swojego rookstayera <mimo że nie gram>...
ALE NA RAPID SHARE JEST ZE PLIK USUNIETY A TEN LINK DRUGI: NOT FOUND!!! WEZ ZAMIESC LINK NOWY ALBO CO |
1st link <rapidshare.de>
This file has been deleted. Reason: No download for a longer period. Inactivity-timeout exceeded. 2nd link Not Found The requested URL /omfgxd.rec was not found on this server. Apache Server at www.przemoprymas.w.tkb.pl Port 80 ; ) |
Cytuj:
do pana @up to samo. do pana @down to samo... Użyjcie mózgu czasem-.- co do "bialas" myślisz, że jesteś zabawny żartując sobie z holokaustu? |
Reshot!!!!
|
archeolodzy ku*wa :/
|
o kurwa.... plx no
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:02. |