![]() |
jebac was
nie dajecie ogladac i sie poprawic okej... ja juz was pierdole nara
|
To moze ja wyjasnie o co chodzi:
Otoz kiedys pan Termbest dostal 1 upomnienie za dopisanie sie we wszystkich tematach w danym dziale z ostatnich 3 miesiecy. Zamiast przyjac to jak powazna osoba pan Termbest zalorzyl nastepne konto i na drugi dzien tak znowu zaczal spamowac forum wiec dostal 2 upomnienia (1 za stere konto i 1 za spam). W odpowiedzi na moja prywatna wiadomosc za co dostal upomnienia zostalem zwyzywany - naturalna koleja rzeczy dostal bana i trafil na moja mala czarna liste. Zgadnijscie co zrobil nastepnego dnia... Ci co odpowiedzieli zalorzyl nastepne konto zgadli. Bedac na mojej malej czarnej liscie z banem oczywiscie dostal od razu bana. Nasz kolega zaklada oczywiscie dzielnie nastepne konto i tym razem przeprasza, ban zdjety, ale upomnienie za spam zostaje. Znika na jakis czas zeby sie pojawic kilka dni temu i znowu zalac forum spamem. W chwili jak mialem mu dac upomnienie z lenistwa zamiast copy/paste wpisalem po prostu czesc nicka... no i wybilo list 5 nickow... sprawdzam je po koleji: - ban - ban - 2 upomnienia - krok od bana - no i nasz najnowszy Termbest_pol ktory wlasnie mial dostac 1 upomnienie za spam. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:39. |