![]() |
miejsce z rotwormami
szukam miejsca z rotwormami dla facc najlepiej rzeby byly na dosc duzej przestrzeni i okolo6 naraz (szukalem pod haslem rotworm i miejsca z rotwormami i ne znalazlem satysfakcjonujacej mnie odpowiedzi)
|
W podziemiach Kazordoon jest ich duzo..
|
Podobno na hellgate jest najlepszy resp rotów
|
Fibula.....
|
@UP: limit znakow :D EDIT: ah.. nie... nie zauwazylem ze tak duzo kropek narobiles :P (sorki :P )
@TOPIC: Fibula! Tylko musisz zaopatrzyc sie w 800 gp i wiedze gdzie respia sie ds'y... bo jak nie to mozesz miec z nimi troche klopotow ;) |
obok venore. jak zapytasz gdzie som roty obok venore to kazdy ci pokaze.
|
fibula fibula i jeszcze raz fibula
|
tu sie respi 10-12 rotów .jak idziesz na połódnie od ab
http://img.photobucket.com/albums/v723/Fajaka/roty.jpg |
tak jak poprzednicy
a tak wogule mam pytanie : a mianowicie czy na fibule potrzebny jest pacc?? |
Cytuj:
|
Obok Venore jest spore miejsce z Rotami,ale nie wiem dokładnie jak tam dojśc bo droga jest zawiła i można się natknąc na Beholdery :/
|
Jeśli się dobrze pójdzie, to nie ma możliwości natrafić na Beho. Należy na wschód od Venore isc caly czas sciezka, i po pewnym czasie pojsc... w gore? rozkopac dol, no i tam jest duzo rotow na kilku poziomach podziemi. (nie jestem pewien czy to ta droga)
|
Też radzę fibułę.Można tam dojść podziemiami na lewo od thais jeśli się nie myle :p Są także w kopalniach dwarfow :]
|
1st miejsce Fibula
2nd Venore 3nd Kazo |
Koło venore na bagnach są podziemia, z dwarfami koło kazo, hellgate (ale tam trzeba wiedziec gdzie bo sie mozna nadziać na coś nimiłego) i wiele wiele innych miejsc w całej tibi, roty są nudna i mocno stosunkowo mocno wala szczegolnie w grupach jak są
|
veno veno i jeszcze raz veno
na prawo od venore niedaleko elf fortess jest fajna dziura z rotami. Wypasiona :P trudno wytłumaczyć dokładnie jak ale uważaj jak spotkasz dziure przy której jest kilka szkieletów to niezłaź bo beho :P chyba że lubisz te galaretowate wytrzeszcze bić xD
|
fibula jest ich tyle ze muj pal w pewnym momencie mil czerwone zycie bo atakowalo go dokladnie 32 roty i byl okronzony ale wetluklem je bez problemu ale poszły 2 uh
|
Heh... koło Venore jest 5 rotowisk, z czego 4 dość duże... chyba wystarczy?
|
najlepsze miejsce z rotami? OCZYWIŚCIE MOLTS na drugim poziomie północny wschód 3 odnogi jakieś 7 resp points chyba lepszego miejsca nie ma!
|
...
Trzeba wyjść z Venore południowym wyjściem i iść na wschód a potem w góre i tam będzie dużo węży. Wystarczy łopata rozkopać dziure i jest. ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:56. |