![]() |
100 xD
|
Nono ... Najs kolejny (ja to powiedziałem?) polak który przekrączył tą barierę normalnie nie do przekroczenia ( B) ) . Gratz Red robe , też taki sprzęt dzierżałem :).
|
• •.' • • '.'•• ' '. .' GRATZ '. '•'. '•• '.' '.• •.' • • .'
Mogę ci życzyć, żebyś nabił teraz 200 lvl. |
ladny SS. Ciekawt pomysl itp...
PS. Popraw M lvl bo masz beznadziejny jak na osiagniety lvl. Na serwie ktorym gram to ludzie z 60+ biegaja juz z takim m lvl. |
Drugi Polak z 100 lvl na Celeście. Gratulacje. Oby tak dalej:)
|
PG!! ]:->
Gratz, Gratz, Gratz! xD |
Gz
Wielkie Gratz Dla Tego Pana. Jak Tak Dalej Pujdzie To Niech Bubble Trzensie Spudniczkom :D
|
co duzo mowic... GRATZ GRATZ GRATZ :] gratz red roba i potrenuj mlvl ja cie jzu doganiam moim sorciem na 14 lev : B)
|
:) Wielkie GRATZ !!
|
************************************************** •******°*************•******°***G*************A*** •*************°**********R**•******°***T**•*****Z* •*****•********************°******•*************** ******************•***!***•**!***•***!
Next blz ;d |
Gratz, Gratz, Gratz! :)
Oby tak dalej ;) @Fre Ithil Fakt, ale cóż nie można mieć wszystkiego na raz :P |
GRATZ I JESZCZE RAZ GRATZ :cup: :cup: :cup: B)
|
Gratz Ne'roox ;]
tylko martwi mnie jedna rzecz o ktorej chyba nie wiedza moi przedmowcy :( nie bede jej zdradzal jesli sam tego nie zrobiles... :( i jescze raz ogromne GZ !! ..:: Hail Celesta ::.. ;) |
nono drugi 100lvl nabity przez POlaka GRaTZ !! :cup: , polacy na celescie wymiatają !!!
czekamy na kolejne 100lvl'e a ty bij bij bij exp ;) i przegon bubble i innych 200lvl'owców :p |
Mały magic lvl ? Być może grasz na antice to se możesz mówić o magicu, ten świat ma około 6 miesięcy i niezależało mi na staniu w miejscu.
Btw Dzieki xD |
Fakt, iż ma taki mlv jaki ma na takim lvl oznacza tylko, że zamiast stać przed dp i krzyczec br? zdobywal doświadczenie, "śmiejąc" się z niego udawadniacie jedynie, żę wasze umiejętności gry są znikome, pomijając fakt iż serv jest stosunkowo mlody.
|
Gratz Ne` ... Jeszcze troche i bedzie mozna powiedziec w 100% ze celesta jest "opanowana" przez polakow -.- ;p, ahh gdyby nie to no-pvp ;p
|
człowiku na 100 lvl takie skile czy tto nie fake??
|
Cytuj:
bauhahaha |
...
Cytuj:
Btw. Jeszcze raz Gratz Nerox :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:02. |