![]() |
Dokładne wycinanie
Czy jest jakiś lepszy sposób na przeniesienie potwora z tej stronki do painta, a następnie dokładnie i szybko go wyciąć (jest opcja "gwiazdka"; trzeba obrysować obiekt ale jest to czasochłonne i łatwo zrobić błąd :o ). Czy jest jakiś program który by w tym pomógł?
|
Polecam Paint Shop Pro sam używam i jest to bardzo łatwe i dokładne.
|
adobe photoshop! the best!
|
A po co uzywać potworków ze stron? Polecam Tibia Sprite Editor - wypakowujesz wszystkie sprity, znajdujesz odpowiedni (jest na rózowym tle), w Paincie ustawiasz przezroczystość przy wklejaniu a kolor tła na rózowy i masz gotowy obrysowany obiekt. Ustawiasz go tam gdzie chcesz i gotowe.
|
Cytuj:
|
Moze to troche glupie, ale mam prosbe.... niech mi ktos painta przesle plxior bo wywalilem przez przypadek... gg:3860908
2. prosba... skad sciagnac adobe photoshop albo paint shop pro? szukalem... |
Cytuj:
|
gdzie sa pliki od painta? gdzie jest moj paint? skad go sciagnac?
@EDIT: ok, nie mam painta, ale juz sobie jakos poradzilem |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
pewnie skrot usunales albo masz linuxa :D jak cos bierzesz start->programy->paint i masz ;) |
Cytuj:
Topic: kolejny topic zaliczany do nooobowego lenistwa -.- (który to już ? 70 ? ). |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Podoba mi się paint shop pro ale imageshack nie akceptuje tego formatu (psp.).
|
Cytuj:
|
temat Do ZamkniĘcia
|
podam ci maly pomys sprubuj polonczyc sety na zasadzie dark set to dark armor dark helmet dark shield i bez reszty no jakoms bron dalej neather seat bras set brass armor brass legs b-helmet b-shield itk dalej
|
Cytuj:
Co wnosi ten twój post do tego topicu (pewnie tyle samo co ten co ja pisze właśnie w tej chwili). Możliwe że przez ciebie znowu powstanie jakiś nudnowaty fake zrobiony ze złożonych części armorów itp -.- . |
Dajcie porade...
Mam zdeka problem... ...żeby zrobić mojego upragniony fotomontaż potrzebuje rysuneczek Dragona problemu by nie było gdyby nie fakt że potrzebuje dragona we wszystkich 4 pozach i bez napisow :( nie wiem jak sie pozbyc tego cholernego napisu "dragon" wycinanie nic nie da... ...to samo potrzebuje przy orc riderze ;( Jeśli znacie jakiś sposób to pomóżcie inaczej bede musiał zmieniać scenariusz mojego fake'a i zaczynać od nowa!!!
PLX HELP!!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:02. |