Radek 666 |
09-05-2005 19:48 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dawid^^
Hahahahahhahaha lol lol lol super normalne extra noobowskie ze nie wiem!
|
Wiesz co? Jesteś jednym z "Noobowskich fake'owców". A wiesz dlaczego? Sam robisz ułomne fake'i, a innych komentujesz jakbyśbył bogiem fake'ów.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dawid^^
hahah jakos ja sie ucze a u ciebie ze papierosa na paincie lol kazdy noob to zrobi hahah!
|
Oto drugi przykład twojej ułomności. Ty nawet nie umiesz wstawić równo postaci, tylko "przerzuć/obróć" w paincie robisz i zadowolony, i na błędach się nie uczysz tylko "*** wam w dupe" (sorry za przekleństwa, ale takie coś może wyprowadzić człowieka z równowagi)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kine Nobi
wiesz co??
wez sie schowaj wkurzasz innych
przeklinasz chodz masz 12 lat (ja tez przeklinam :D )
temat do kasacji
|
Prędziej twój post powinien być do kasacjii. Nie można kasować tematów z byle powodu, bo jednemu czy drugiemu forumowiczowi temat się nie podoba. Nie może się schować, bo sam nie widziałem, żebyś lepsze robił. A <brzydkie słowo na h> mnie to obchodzi, że masz 12 lat i klniesz, pozatym "dupa" to nie przekleństwo.
Co do fake'ów nawet mogą być. Oceniam je na 5/10. Mogłeś się trochę bardziej postarać, ale nie jest tak źle. Nie załamuj się komentarzami jednego, czy drugiego noobka (tak wiem co to znaczy noob, i w tym momencie jego przykładem jest Dawid). Tylko następnym razem nie dawaj w jednym pliku 2 obrazków, jeśli nie robisz tak zwanego "komiksu". Zrobił taki któryś forumowicz.
|