Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Uwaga Hakerzy atakują inaczej (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=34766)

Faja 09-05-2005 07:13

Uwaga Hakerzy atakują inaczej

http://forum.tibia.com.<popsuje_linka>forum.i8.com/SummerUpdate.html - PROSZE Z TEJ STRONY NIC NIE ŚCIĄGAĆ!!!!!

a więc to nie jest prawda prosze zauwawżyć włączyć strone i nic nie ściągać zobaczyć ile jest ludzi na śweiatac oraz włączyć tibia.com porównać.napewno na każdym świecie taki komunikat bedzie wiec strzeście sie

------
Edit by Gremlin:
Ile razy mozna mowic zeby nie zamieszczac dzialajacych linkow do hak-stronek?
Pozniej jakas ciemnota wejdzie na linka nie czytajac posta i jest problem.

+3 punkty upomnienia

Filthy 09-05-2005 07:16

Jak wiadomo jedyna oryginalna strona tibii to www.tibia.com i jeżeli ściągasz coś z innej strony, to robisz to na własną odpowiedzialność. A ta stronka oferuje klienta 7.5 :D

Sokochłap 09-05-2005 07:23

Tylko lamy to ściągnom ( chyba zle,jak sie pisze poprawnie? <BYKOM STOP>)
Ci , którzy troche pomyślą,na pewno tego nie zrobią. ;)

Faja 09-05-2005 07:28

no ale z rozpędu ci podnieceni gracze beą chcieli zagrać w testa ,ale link na pierwszy żut oka jest ok ale jak sie przyjrzeć to inna sprawa

Bartix 09-05-2005 18:48

Aaaaa, omg, hakerzy hakuja inaczej plxxx
takie strony istnieja juz od x(x?) miesiecy

Sephic 09-05-2005 19:50

Ludzie... po pierwsze... jak ktos korzysta z IE, nie ma fire-wall'a (o antywirusie nie wspomne) i wchodzi na jakieś stronki z pupy, to niech się nie dziwi, że potem ma problemy. Polecam zamiast Iexplorera ściągnąć sobie na przykład taką Operke a firewall'a to bym polecił takiego co nie muli za bardzo kompa - Zonealarm.

Ave!

Avager 09-05-2005 19:59

up:

thnx za skrót mego nicka ^^ (Ave , tak na mnie mówią ^^ ). Więc przybywam na twe wezwanie ^^ .

TOpic:

Takie linki są już używane od wersji 7.2 -.- a nawet chyba od 7.11 .

Ja tam polecam FireFoxa ^^ wszędzie nim wejdziesz a na 99% nic ci się nie wgra ^^ (Dialerki, wirusy itp ... chyba że to jakaś super hakerska stronka ^^ ).

Ville 10-05-2005 12:10

Nazwa topicu bombowa -.-
To jest zadna nowosc chlopie. I zreszta ile razy trzeba trabic do wszystkich zeby wpisywali swoj acc tylko na prawdziwej stronie tibia.com i w kliencie sciagnietym z tej strony a nie zadnej innej?
@up
Avager - zaden firewall nie zablokuje dostepu do kompa i zeby sie nic nie wgrywalo, jego rola jest po prostu zamkniecie dostepu tegoz programu do neta, zeby byl odciety. Takie jest moje zdanie, jezeli sie myle to poprawcie

@down
Cytuj:

1.Nie wolno handlować postaciami, ani tez żadnymi przedmiotami za prawdziwe pieniądze.
2.Nie wolno podawać linków do stron ułatwiających łamanie regulaminu Tibii, to jest zawierających programy do cheatowania (np. Tibia GG, MC itp.), opisy tych nielegalnych programów, opisy błędów w grze i innych stron tego typu.
3. Nie wolno podawać linków do programów bądź stron mających charakter destrukcyjny bądź mających na celu jedynie utrudnianie pracy z komputerem osobie otwierającej link lub uruchamiającej program.

5. Zabrania się reklamowania jakichkolwiek produktów na forum.
6. Zabrania się rozmawiania na temat OTServa(więcej na ten temat niżej)
Mam nadzieje ze juz rozumiesz czego?

EDIT
@2xdown
czy ja tego przypadkowo nie napisalem? Po co mi przyznajesz racje? eh -.-

Repos 10-05-2005 12:22

Czemu nie eolno dawać działajacych linkow? Jak ktoś jest głąbem i nie czyta posta tylko od razu wchodzi na strone i sciąga co popadnie to powinien się zastanowic, czy tibia to dla niego odpowiednia gra i czy nie lepiej gdyby sobie coś w pokolorował w zeszyciku a nie grał w coś co dla niego za trudne.

Sephic 10-05-2005 19:10

^ up
Ville Vallo gdy ściagniesz "zainfekowany" plik w ktorym np jest keylogger to on bedzie probowal uzyskać dostep do netu. Jezeli mu nie dasz do za Chiny Ludowe nie bedzie wysylal twoich logów...
v down
Zgadzam się w pełni z Repos'em. Zanim na coś klikniesz - POMYŚL!! Jeżeli ci sie nie chce... a to już inna sprawa.

Ave!

Sahan 05-03-2006 09:59

Znam taką jeną co hackuje po przez jakis program ma 7lev ale eq warte ponad 200k , można by było zapekować ale ma 3 protków powyrze 100 levla :( moj kumpel próbował zabic poleciała po protka i po... :P X(

Jest to : ''Maja Nemez" Azura

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:42.