![]() |
Prooośba Danubijczyka :|
Witam!
Przerzucam się na Danubię, bo na Liberze za duże lagi i czy w związku z tym wspaniałym aktem, mógłbym prosić jakiegoś wypakowanego gracza o jakąś pomoc wyposażeniową? :) Nie chce mi się łazić z chain armorem, bo można przy tym oszaleć :P Zdrówko |
A nie możesz poradzić sobie sam? Każdy zaczynał i każdemu było trudno, a tak w ogóle to ja gram na Liberze i nie mam prawie nigdy lagów, jak masz słabe łącze to zmiana serwera nic Ci nie da.
|
Nie pamiętam czy Libera jest w usa czy w niemczech ale proponuję wybrać coś bliżej nas... 8)
To powinno zabić część lagów. |
Eh... wnerwiaja mnie tacy ludzie ja bez niczyjej pomocy (nieliczac tego ze kumpel po deadzie dal mi dark helmet) mam miodzio stuff (do tego mialem hacka). Widzialem goscia na 10 lvl z medusa shieldem :/. Wez sam sobie zarob kase. Jak chcesz zlikwidowac lagi to graj rano (chociaz ostatnio tez jest duzo ludzi i sa lagi).
PS: Twoj nick mnie dobija (jestes jakims satanista czy co?). |
Odezwij sie jak bedzie na mainie (Pharxx), wysle Ci scale armor, soldier helmet, itp.
|
Cytuj:
A, no i jeszcze jedno. Na Liberze wspomagałem wielu początkujących i nie mówiłem żadnemu "idź sobie sam zapracuj, bla, bla"... Szkoda, że Polacy nie wiedzą czym jest braterstwo. Nightkin: dzięki, już się dorobiłem jakowegoś sprzęcidła. :) |
Nie kolego.
Tu nie chodzi o braterstwo. Tu chodzi o ZASADĘ. I zasada gier MMORPG: Nie wyłudzaj sprzętu od innych graczy. Zgadnij, po co jest RookGaard ? Przecież po to, żebyś nabił 8lvl i uzbierał kasę, która Ci się przyda potem na mainie. Ja wychodziłem na maina 20x+ w tym na 6 światach i ani razu nie prosiłem o rzeczy. Trzeba wziąść się w garść i nauczyć się "samodzielności". Co do "666" - fakt, takie nicki są..dziwne - no przecież nikt do tego nic nie ma, ale chyba stać cię na jakiś normalny nick ? Zawsze miałem uraz do polskich nicków, ale kolega to mnie już dobił - zrobił postać "mamy tradycje jebać policję". Na szczęście dostał szybkiego bana. |
Wyłudzanie, a proszenie, to dwie zupełnie odmienne rzeczy. Rzeźnia 666 to nie jest moja ksywa, wpisałem takie coś, bo moja stara ksywa została zjedzona i nie mogę się na nią zalogować. W tibii "666" jest zabronione, więc nawet tam bym się w taki sposób nie zapisał.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:17. |