![]() |
TO JEST SPEED !!!!!! najszybszy gracz w tibii !!!
Oczywiscie filmik nie moj, gdzież by tam !!
Gwarantuje ze kazdy bedzie tak go ogladal 8o , bo tu nie ma co comment'owac... CACHERO + GREAT HASTE.... screen w 2 sec miga.. immposible to kill bez trapa, po prostu COOL !!! ;) Edit: Linka zapomnialem z wrazenia :D http://rapidshare.de/files/1652561/c...noobs.rec.html (link i orginalny thread poszukajcie na tibia.gamingo.de ;] ) |
yyyyy.... a gdzie link do filmu.. ;/ bo ja go nie widze.
edit: juz widze sry po prostu za wczesnie wszedłem i nie odswierzyłem. edit2: cos mam z tibicam i mi error wyskakuje juz nie pierwszy raz to mam ;/. |
O kurde, jak on zawala... formula 1 plx? :D
|
O "kurcze pieczone" ten to ma niezłego speeda... Każdemu może uciec... :P Świat na którym gra jest Non-Pvp ?
|
OMFG. O.O
JAki speed wez takiego z sd traf o.o |
Omfg...
Trudno to skomentować.. 8o Ciekawe ile czasu by mu zajęło z venore do carlin na piechotę ;) |
Ostro
Co speed koles 0 lagg xD
ja to mam cale zycie lagi X( |
Eh i tu widać ten jeden chyba największy minus non pvp - blokują Cie takie nooby a ty nic nie możesz zrobić nawet taki high lvl musi sie ugiąć <nie tylko blokowanie , kradzenie loota zabijanie twoich potworów i inne wkurzające rzeczy>
|
pietro wyzej chyba troche oftopic nieuwazasz ale jezeli chodzi o speda to ma ....troche duzego :P speda :) rzecz jasna
|
$vboptions[postminchars]
|
Cytuj:
|
no cach jest na moim swiecie, ale nie mialem jeszcze okazji go spotkac:-) lecz teraz na filmiku zobaczylem, ze ma domek w veno, wiec moze sie tam przejde i na niego poczekam...:D ciekawe, jak to na zywao wygladaxD
|
Zastanawiam się czy przypadkiem nie kupił od CIPów nitrósa :D
|
A ja sie Ciesze ze wojek ma BMW -.-
Troche kolo robi tych kratek na sekunde :S 15~? |
Co za Prędkość :o :o :o
|
Wy mówicie o paknieciu takiego z sd..... A przyjmijmy na test serwerze niech ktos w takiego z gfb trafi.... Jak on tak potrynia ze gfb nie zdazy cisnac.... :/ I wyobrazcie go sobie po wypiciu 100 beerów... Jakby chodzil amagad. Jestem ciekaw czy rzucił on time ringa....
|
kto mi powie jak korzystac z rapidash?
ej ja nie wiem jak korzystac z rapidash pomoze mi ktos? moje gg 3195510
|
O ja Nie pie....... 8o 8o 8o 8o
To Sie NaZywa Speed ;) ________________________________ HaiL Angels of Darkness :cup: :cup: |
plz daj link z tematem na tibia.gamingo.de
mam prosbe dajcie link z tibia.gamingo.de
|
ooooooooooooo.OOOOOOOOOOOOoo
widac go co 3 kratki xD Nos + turbo + NfsU2 = cachero |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:25. |