![]() |
aVIS-historia .......może upadek
Dobra słuchajcie ! ;)
Dziś opowiem wam bajeczkę ,która jest brutalna i nie jest dobra dla was dzieci , ale musicie poznać hamsto tego świata :baby: A więc : Nie dawno, Nie dawno temu ,na tibijskim serverze Morgana, w którym postanowiłem się ustawić i wybić, znalazłem zamiast tego co chciałem, okrutny terror , bratobójstwo i hamstwo! Zacząłem sobie grać około 3 dni, biłem lvl za lv-em, ale po jakimś czasie zaczęło się robić źle ,sprawdziłem sobie wszystkie miasta portowe(w ankarum ledwo co przeżyłem po wyjściu z łodzi, full mana= uratowałem życie)Byłem zrozpaczony że takie zdarzenie ma miejsce.Następnego dnia patrze większość ludzi z avis ,biegało z red skullem ,myślałem że to wojna gildi , jednak myliłem się ,bo pytałem się ludzi co się dzieje ,a tu widzę że avis bawi się w Boga!! X( (wiem że to gra)Coś jakby się zmieniło w avis, zmieniło się na złe!upadek..... Myślałem sobie drogie dzieci że mnie to nie dopadnie, ale myliłem się ,po kilku godzinach dobrego grania na ankarum ,szedłem sobie zanieść runki, nagle wyskakuje white skull z avis (nie podam Nicka ,bo typ sobie jeszcze mnie przypomni i ded. 8o )i zaczyna gadkę : Give items or die! to ja mu plss dont kill i pay u 0.5k on mówi ok daje mu i mój p-set :confused: i uszedłem z życiem ,szkoda mi było expa przez te godzniki :p Nie chodziłem już na pacc-land bo tam deda za często mogłem dostać X( Mam paca,a ciągle expie na facc-land .....porażka......!Myślałem że przystopują z tym moje drogie dzieci, ale oni się rozkręcają (ciągle robią haracze, kradną ,dedują itp.)Zastanawiałem się czemu tak wszystkich trzymają w miastach i na ich obrzerzach i doszedłem do wniosku: część avis sobie expi i zajmuje wszelkie dobre i średnie spoty dla expowiska ,a reszta avis biega za ludźmi którzy boją się expić i robią runki i chowają się w różnych miejscach!! A teraz dzieci ,wiecie co jest złe na Morganie (avis),trudno jest zrobić by zgładzić tyranie,ale mam nadzieje że uda nam się ten cel!! !Grałem na wielu światach, ten jest moim 4 nowym serverem w którym gram od początku, ale nigdy się nie spotkałem z takim czymś, odwarze się użyć wiązanki słów : psychopatyczni maniacy i sadyści, to chyba dobre określenie :evul: Już teraz planujemy co zrobić żeby przystopować avis! Myśle że w jedności siła, chce wam powiedzieć byście się nie lękali i uzbrójcie się w cierpliwość !Zacznie się to na co wszyscy czekali ,upadek avis! Zrobię najpierw kilka charów na low lvl i wtedy zobaczycie ;) Najpierw żeby zacząć niszczyć gildie ,trzeba kawałek po kawałku niszczyć każdego członka więc najpierw trzeba zobaczyć kto gra z avis w danym momęcie i zaczynamy szukać typów którzy używają mc :D po pewnie większa ilość z nich to robi (nie wszyscy) i wszyscy zaczynamy robić repota na jedno imię ,gm się odezwie i ma bana (plus dla nas )Więcej pomysłów później jak zrobię kilka postaci ! Chcecie wyzwolić morgane ?? not o pomysły wpisywać!! P.S (Noob-skie)Czy mogę się napisać do gm o tą sprawę?? To na tyle,moje drogie dzieci,w was jest nadzieja i przyszłość życia na morganie |
Zgadzam sie z toba Avis sux.Przynajmniej impressional sie za nich wzielo jednak dostaja niezle w kosc,bylem swiadkiem nawet wojny avis kontra impressional co zakonczylo sie porazka
http://rapidshare.de/files/1663772/AVIS.rec.html |
@up
Nie impessional tylko IMPRRESION Tak, w tej gildi jest 45% mojej rodzinki i w jednej z tych wojen ja uczestniczyłem no ale tak to jest, że avis ma przewage nad WSZYSTKIMI. Jak tylko avis zobaczy, że jakaś gildia jest prawie tak dobra jak onni, to odrazu prubują ją zgładzić -.-. i Dlatego ja i moja rodzina odeszła z iprresion. Co do tych miejsc na expowanie. Ja tam mam looz i od 8 lvlu expie w tombach. Ale co do avis - są to gnoje PA i przedewszytkim NOOBY EDIT: NAJNOWSZE WIEŚCI Z MORGANY !!!!!!!!!!!! NIE MA JUŻ GILDII IMPRESSION. POWSTAŁA NOWA GILDIA - FREEDOMERS - DOCHODZĄ DO NIEJ LUDZIE KTÓRZY CHCĄ WALCZYĆ PRZECIWKO AVIS !!!!!!!!!! JEST W NIEJ JUŻ 47 OSÓB A 50 OSÓB!!! POWTARZAM !!!!!! 50 OSO MA INVINITA CZYLI EJST JUŻ JAKIEŚ 98 OSÓB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 BYĆ MOŻE ABIS WRESZCIE POLEGNIE |
Cytuj:
No to ładnie!! zaczniemy rebelie !! |
\m/ wojna!!!!!!!!1111111111onoenoenoneoennoe rebelia!!!!!!!!!!!1onoenoeneoenoenoenoe
życzę wam szczęścia... 100 osób... niezła jazda... chyba że wszyscy to max 15lvle |
Tez gram na morganie(nicku nie podam) i tez mam nadzieje ze avis polegnie!!
Nabije jeszcze kilka leveli i freedoms mogą na mnie liczyc.avis musi zostac zniszczone!!!!! |
Cytuj:
są tam ludzie z 25 lvl+ największy vll to chyba 60 |
widac morgana idzie w slady arcani(na ktorej gram:D)i chca sie wyzwolic przez wieksza ilosc osob:Dno mam nadzieje ze wam sie uda tylko pewnie jezeli wygracie to bedzie tak jak na arcani ze co jakis czas snake attacki ehh...
|
Cytuj:
|
Heh dziś gildia Free~ prubowała zrobić trapa na cormayi i niestety lekko przegrała:/ sam niesttey też dedłem:/ no ale cóż... niestety Avis jest trochę zbyt silna i jeśli teraz ta nowa gildia nic nie zdziałą to morgana bedzie już do końca taka:/ Więc proszę was ludzie przyłączcie się do Free~ (nie pamiętam nawet nazwy własnej gildi:P) I satwmy czoło Avis czynnie, a nie tylko pisząc na forum:/ Ja dziś dedłem na tym trapie ale to mnie tylko motywuje żeby być jeszcze lepszym i dokopać im nast następnym razem:/ Bo Aviś nie może rządzić na morganie!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:57. |