![]() |
Solo drag na 20 lvl ;]
Tutaj zamieściłem link do filmu, mam nadzieje ze bedzie sie podobać B)
http://rapidshare.de/files/1576177/s...ag___.rec.html |
ojezu tu sa zdjecia a po 2 zadne osiagniecie ja na 13 lvl palu solowalem draga ale skille 70 byly i z botow ale a co niestac na uhy :)
|
hej...:/ ja nie widze nic... klikam na SS i reklamy tej strony mi sie pokazują,
co mam zrobić aby widzieć SS'ki:? |
Dzisiaj, 20:22 #1
Gutek_Tomek Użytkownik forum Data dołączenia: 09 05 2005 <---- nie wiem czy keyloger, ale przez date dolazcenia wole nie sciagac |
Po pierwsze, to nie jest keylogger tylko rapidshare, po drugie żadne osiądnięcie, na 20 lvlu... Można na dużo niższym...
|
A sory niepatrzyłem bez kitu to nie keylogger :baby: SORY :confused:
|
Chyba mu sie pomyliło,bo to powinno być w dziale filmy a nie w zdjęciach X( .A jeśli chodzi o solowanie na 20 lvl'u draga to chyba zaden wyczyn :p
|
Omg
co to za wyczyn solowac dragona na 20lvl ja na iridi solowalem na 12lvl przy skilu 40 :P i do tego ze stzralek dodam ze wtedy iridia byla nowym serverem.... na 20 to kazdy idiota potrafi.. :D
|
Przepraszam
X( Przepraczam czy Ja sie pomyliłem czy ty bo mi sie zdaje że to dzial ZDJECIA a nie FILMY X( X( Wiec nastepnym razem zrób tak :
1. Mysle 2. Robie I wszysko bedzie ok 8o 8o |
widze że wszyscy śmieją sie z... wielce mądrego bo na 20 lvlu soluje draga ja tam na 15 sorku solowale gsy<up and down>
:P |
Cytuj:
|
weźcie się idzcie 8o
Może on nie jest tak bardzo doświadczony jak niektórzy i dla niego dragg na 20 lvlu tu duży wyczyn. Miło jak was ktoś wałkuje totalnie ??? :baby: :baby: X( X( X( Można powiedzieć że fajnie i czekamy na new ale to troszke za słąbo albo coś, a nie wałkować nowego użytkownika forum !!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:10. |