![]() |
Anakin dead:D:D
http://rapidshare.de/files/1661080/a...art_2.rec.html
ściągać filmik anakin darkwood 92 ms swe:D pada od 26knighta i 19 pala:D Azura Rox:D Edit: i żebyśice sie nie pluli to mówię ze filmik nie jest mój :D ale wystepuje w nim moj rl friend (night paladyn)to se dałem:P |
Bad link
File /files/1661080/...part_2.rec.html not found.
Dales zly link daj nowy |
Ten film jest z tibia.xx ...
|
Może byc
Tylko po co on wywalił ten bp na dach ??
Świat: Pacera Nick: Koberita Profesja: Druidka Level: 26 Magic level: 41 :( Hail Nieśmiertelni |
OMG !!! Wszystko pomieszaliście !!!
Może wszystko pokolei: Filmik dostałem na maila ( od Knighhta, ale to jest nOOb char ;P ), po powrocie z zajęć wgrałem na http://www.rapidshare.de/ , następnie umieściłem linka na forum portalu www.tibia.org.pl , później dałem na g-chacie Silent Force. A po jakiś 2-4h Drazharm prosił mnie jeszcze raz o linka i dał go na forum www.tibia.com. Jeszcze coś? |
Ten sorc to ostry slimak , Grtas fraga ;-)
|
Cytuj:
|
No no Yavimava lobuzie jeden :P Powiec mi czy Anakin wie kto go tak uzadzil:>? I co on byl afk..?
|
Autor mógł chcoaż pokazać co bbyło w tych bp-kach. I też mnie dziwi cotemu sorcwoi było? O,O Był bo uciekał ale potem co? Stał przed domqiem i kupa nie uciekł do środka, czemu się nei bronił?? Sd i po sprawie..... Troche nie kumam...
|
LoL... Niewiem czemu post tu sie napisał ale skoro tak to dam commenta do tego filma: Widac ze jakis newbie kupil tego chara nawet niebronil sie kiedy uciekal przed wami, potem jeszcze jak noob afkowal wiedzac ze go chcecie zabic, bp pewno na dach i inny char wziol B)
|
pewnie mu uhbot sie popsul. dosc czesto na filmach widac takie momenty :confused:
|
>.<
Czemu ich niezabil??
Odpowiedz jest prosta- zabijesz kogos i masz 15 min pz locka A przez te 15 min dojechala by go ekipa z SF albo ktos inny..... |
Cytuj:
|
Buahahaha przeslesz mi loot jak bede tylko narazie mam bana za PK :P
Jestem retired wiec wisz ... Nowy owner ?Chyba tak :p |
Cytuj:
|
Takie pedały jak ten sorcek mnie dobijają jak do ... można być takim NoOBEM
i AFKOWAĆ albo uciekać przed 26 lvl. :evul: Tego nooba powinni z hackowac,zbanować i jeszcze delete mu ***nąć X( |
Och, i odezwał się kolejny pan wszechwiedzący wyzywający innych od nOObów. Jak nie umiesz pisac nic inneg to zamilcz.
|
niewiem oco dokladnie chodzi ale no 92 ms ubity przez takie lvle -.-
|
Cytuj:
|
...
Czy wy naprawde jeste
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:30. |