![]() |
Dostałem bana za imie ;/
No własnie nazywam (nazywałem) się Blade Devils. I dzisiaj (10.V.05) dostałem bana za imie. Na tibia.com pisze coś takiego:
name not describing person ("Devils" are multiple entities/people, not a single person.) No właśnie i nie wiem co to znaczy. Proszę (najbardziej modków) żeby mi powiedzieli co mam robic i jesli czy moge se sam zmienic to imie czy dadza mi Cipy z sugessta... To była moja najlepsza postać ;/ |
Cytuj:
Imię możesz zmienić w My Account na tibia.com. |
A dajcie spokuj
Dajcie spokuj z tymi name lockami powalone to jest i bezsensowne ludzie sie przyzwyczajają do mówienia nanich w jeden sposób a tu nagle taka zmiana... Osobiscie miałem name locka... Dark Total a slowo total=suma,masa bezsens... Mój kumpel mial name locka (Merfpk) za to ze mial PK...
|
Cytuj:
|
Mój kumpel mial nick Skejciik i dostal name locka ... z powodu dwóch i w nicku
|
Zwykły Namelock... Nie ma się czym podniecać...
Wchodzisz w My Account, zmieniasz nick i czekasz na potwierdzenie od CipSoftu. Proste |
Cytuj:
Napisz dokladniej jak mozna zmienic imie? Bo sprawdzilem i nie znalazlem tego |
Cytuj:
|
kiedy mi przyjdzie odpowiedz i czy znowu nie wybralem zlego imienia
wyslalem im Blade Terrible czy to bedzie dobrze?? kiedy dostane odpowiedz od nich??
|
Możesz zmienić imie na tibi com wpisz swuj acont i pasword i weś tam gdzie jest name lock naciśnij viewe i wpisze imie nowe :P
|
Heh wy tu nazekacie a ja wlasnie CHCE namelocka.... Może to głupie ale mam swoje powody ^^.... czy ktoś z osób to czytających zna jakiś sposób na zmiane imienia????
|
znajdz jakiegos tutora i popros go o name locka (latwo powiedziec)
|
Znajdz tutora.. latwe.. namow go zeby Cie zarekomendowal na namelocka.. ujdzie.. ale dalej namelock juz zalezy od Cip-members nie od tutorow.. jedyna szansa ze znajdziesz cokolwiek czym Twoj nick narusza regulamin.
|
Cytuj:
nawet wysłąłem na CTRL + R prosbe o name locka ale GM się nie zjawił, na moje szczęście (co póxniej sobie uświadomiłem).... P.S. mój nick to Restus de'Tox..... jest w nim cos nielegalnego? |
Sorry
Bardzo mi przykro stego powodu.Mam pytanie jaki miałeś nick??
|
Cytuj:
|
Cytuj:
(nie pisałem tego na serio, dla rozwiania wątpliwości) |
Galdi (Venderer): zrób tak:
1.powiedz, że de'tox ma wiele osó bo to familia :D. 2. tak jak już ktoś mówił z DE :D Narodowość niemiecka :P 3. I to mi sie najbardziej podobalo :cup: restus oznacza hmm coś gorzego by sie przydalo... :P, że restus oznacza po staroafrykanskiemu :D cos brzydkiego. @topic Mój brat cioteczny musiał zmienić nick "Patelniak", za to, że w nazwie jest FRYING PAN lol? |
:/
Z tego co tu wyczytalem to CIPSOFT daje bany za imiona zupelnie ( zdaniem normalnego gracza ) normalne, w regulaminie jest, ze imiona nie moga byc bezsensownym ciągiem liter jak np. hjghueryuhfj, czy cos w tym stylu, ale Skejciik to nie jest bezsensowny ciąg liter, a wyraz mający (mniej-więcej)znaczenie.
X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X( n00by ( nie mylic z newbie ) TO WROGOWIE UCZCIWYCH GRACZY! |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:45. |