![]() |
Hero hunt - selena
Hiho
Tym razem zamieszczam filmik z hero hunt ktory zakonczyl sie przed chwilom na selenie. Uczestnicy: - Sir Gienek 40lv elite (bloker) - Nerdar (33lv master sorc) - Dark Kret (33lv royal pall) - Predator Invictis (39 master sorc) ja Loot dosc dobry, zapraszam do ogladania http://rapidshare.de/files/1687065/hero_selena.rec.html |
Dziewiczy 1 download :D
Eee,c***owizna z *****izną ****a po pół h wyłączyłem bo ****a nic nie widać,mołeś czymś przyświecić.Co prawda to gratz lootu (widziałem tylko ,że crown shielda wylootowaliście), ale na przyszłoś weź ze sobą jakiegoś *******onego torcha. |
Cytuj:
W skali od 1 do 10 daje Ci 2/10. Next time take a torch or use utevo gran lux plx :) cya |
Cytuj:
A ty nie używasz?? :/ |
po 1 nie ja nagrywalem po 2 czasami warto sobie sciagnac jakis programik do swiatelka i korzystac z niego w czasie ogladania filmow -.-
|
po 3. nie dawaj filmow z hero bo to nudne -- film mierny
|
Nuda jakich ma....duzo :P
|
GrAtKi!!!
No no no Bezxc widze kozaczysz :P Pacc, nowy servik hehe :) Chyba mnie jeszcze pamiętasz z Lucerki ~~Hail Menthos~~ :cup: tak wogule to GrAtz filmiku :] tylko troche długi :P Yours Powder :D
|
:) no jasne ze pamietam, szkoda ze na xante wrociles , mogles z nami isc :P
|
A mi tam się podoba :P
|
Cytuj:
Jeśli myślisz że każdy używa tibi gg czy innego gow** to się mylisz. Następnym razem pomyśl o innych zanim zaczniesz kręcić filmik... |
Cytuj:
|
Filmik spoko :D
|
Taki sobie ale ledwie co widac :(
|
Nom niestety prawie nic nie widac ;(
|
powiem ci jedno.....GÓWNO widac ale loot nawet nawet...
Filmik dosc nudny bo hero jest nudne... :D p.s nastepnym razem popros operatora o jakies swiatelko ;) Gienek wymitótl xD :) |
Cytuj:
|
;p
Niezly filmik no gienek ziomie postarales sie ;D to ja koksiarz de'mon z jamerki :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:35. |