![]() |
Kiperlana ded .avi
Siemka zmontowalem taki prosty filmik, niestety z braku dobrego sprzetu jakosc jest taka jaka jest (kiedys sie poprawi napewno). Zajmuje jakies 17MB bonie mialem czasu sie bawic i kompresowac. Mysle ze sie spodoba , temat filmu jak w tytule postu.
http://rapidshare.de/files/1689782/k...final.avi.html Info: Video: Microsoft Video 1 800x600 Audio: MPEG-2 Layer 3 22050Hz 56 kb/s Sorx ale nie moglem znalesc zadnego free serwera gdzie mozna zaladowac taki duzy plik dlatego na rapidshare.de to lezy. :( <mod break> sami jesteście keyloggery -.- </mod break> |
Fajny filmik zła jakość ale ujdzie i masakrowiec bierze w nim udział czy przypadkiem to nie jest wojna z zamieszczonego nie dawno filmiku ??
|
To jest z tej wojny ktora niedawno sie rozpoczela, niestety mam za malo materialow zeby zrobic cos lepszego i za slaby sprzet narazie :/ bo przechwytywanie i rendering na tym co mam zajmuje kupe czasu i wychodzi to tak jak widac :(.
Chyba zeby mi ktos poradzil w jakim kodeku najlepiej to zkompresowac, bo mam ten film jeszcze w dobrej jakosci ale zajmuje ponad 600MB LOLZ. |
Pytanko
Siemka, Fajny film a mam pytanie możesz mi podać nazwe tracka, którego użyłeś w filmiku ? Bardzo mi sie spodobał :D
|
Track uzyty w tym nice filmiku to chyba Scooter - Fire albo Burn.
|
Track w filmiku to:
Scooter - Fire |
wow
to jest wspaniałe!!!! dobrze że chociaż niektórzy robią jakieś fajne filmiki mi się bardzo podobała a mógłbyś jeszcze tylko powiedzieć jaka to muze leci bo fajna jest :P
FIRE!!!!!!!! |
Wyrabisty xD
Filmik zarabiscie zrobiony i w ogole niezle ich ubili :D Oni zadza :PP
|
Jakośc filmiku nie jest aż taka zła. ;)
|
Mały problem.
widzialem film u qmpla teraz sam bo sciaglem ale w rozszeżeniu mialem....avi.nv! Nie bardzo wiem o co chodzi:/ zmienilem rozszeżenie na ...avi i nie czyta filmu HEeJp PLX ;( ;(
|
WIELKIE GZ dla Gerrellera bo z takim lvl zeby ubic kipp~~ trzeba mieć niesamowite zdolności pvp :)
i niestety ale polacy stracili jednego polaka a mianowicie setha :( |
Cytuj:
THX @ll za komentarze |
Dziala :D
mialem jakiegos Errora :P Fajny Movie ale moim zdaniem seth byl tam zbedny:) choc i tak...
Play in memory with Seth-Drone ^^ GRatz filmu^^ BW BURNNnnnn BW Own3d |
Cytuj:
Filmik calkiem nice. btw Kiperlana Style: xxxxxxxxxxxxxDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
ta, biedni polacy stracili seth drona a bw stracilo herodesa, buwufape i dziesiatki kolesi co sie wyplacili, no tak, teraz to dopiero em ma niedobrze :((
tak btw, eli sie zarzekal ze nie dolaczy, zarzekal sie zarzekal i w koncu zrobil z buzi portki i teraz walczy.. |
spox ale węście powiedzcie jaka to muza leci bo mi się strasznie spodobała
|
jak wyjda z pz to wyslemy na tibia.pl wiecej tych filmow.... narazie siedza od tygodnia w pz :> albo wychodza jak ja spie
//Nemtor |
hehe po tym co wy im robicie też bym nie wyszedł :P
a jaki ejst wynik wojny :> |
Spox filmik. Troszke sie dlugo sciaga jak to avi ;)
|
hehehe, całkiem nieźle :) . Odezwij sie do mnie na Aldorze być może że bedę w stanie dostarczyć Ci wiecej materiałów do nakręcenia kolejnych filmików ;D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:28. |