![]() |
Tajemnicze beholdery
Baby beholder
http://img.photobucket.com/albums/v6...enor/Gazer.jpg Straszny i potężny Elder Beholder http://img.photobucket.com/albums/v6...nor/Elder1.jpg Czyli co można robić w wolnym czasie. :) Dzieki Banano :) |
jaki jest sens tego tematu ?
|
sam niewiem .... -.-*
|
a no żaden, miałem nadzieję że ktoś znalazł te beholdery, a tu bum. przychodzi wielki pan moderator i robi screeny które nic nowego nie wnoszą.
|
Same hunty, questy, solowanki chcielibyście. Od czasu do czasu trzeba coś innego zamieścić. Chodźby, dla postronnych którzy czekają na coś innego niż dragi. ;)
|
Wiesz samych huntow, questow solowek jak ty muwisz nie chcemy, ale twoj temat jest bez sensu ;p Pokazales nam nowe beholdery ktory zapewne kazdy z nas widzial ;p I co z tego wynika ?
|
Re: Up :)
Nie zgadzam sie z opinia ze temat jest bez sensu poprostu ogladajac ss'y z huntów czy lvl up'ów dobrze jest zobaczyc zdjęcia tego typu ponieważ na forum mogą być osoby które nie widziały tych beholderów. (Ja widziałem :P)
|
Cytuj:
|
A tam odrazo bezsensowny temat. Po wakacyjnym upie też był ukryty potwór do zamiany(Utevo res ina "Morg~). Potem wyszedł odkryto Mimica do zsumowania.
Eldera kazdy raczej widział bo działa Utevo res ina "Elder beholder, ale baby beholdera nie tak łatwo już(przynajmniej Banakowi nie działało ina "Baby beholder"). Jakoś nie widziałem w zdjęciach Utevo res ina Gazer. A ostatnio bardzo dokładnie je przeglądam. A drugie zdjęcie od tak dałem, do kompletu. (Big bad Elder Beholder) |
Eh, ludzie
Modek Dwimmenor przychodzi, robi ssy i urozmaica zycie... a wy narzekacie? :P
|
a jak wygladal ten morg?
|
To ma być "anty temat" dla tematów typu : (elder i baby beholder) Co to za potwór ,czy ktoś to widział? Czy zrobiles ten temat dla picu?
|
Szukaj !!!!
wpisz w szukaj elder beholder bedziesz miał sami gadacie że nie szukamy i zaśmiecamy forum a tu sam modek tak robi powinieneś sam sobie dać pare pktów karnych albo zamknąć temat koło którego pisało by SZUKAJ Sądze że ludzie któży piszą Cytuje: Nie zgadzam sie z opinia ze temat jest bez sensu poprostu ogladajac ss'y z huntów czy lvl up'ów dobrze jest zobaczyc zdjęcia tego typu ponieważ na forum mogą być osoby które nie widziały tych beholderów chce się poprostu podlizać nie mówie że tak jest naprawde !!! ale niewykluczone |
spoko spoko
|
W gwoli ścisłość Dirty
Nigdzie(do tej pory) na forum nie był przedstawiony sposób na przemianę w gazera(zapytanie gazer daj pozytywny wynik, ale bez Ina Gazer). Na tibianews był ss z 3 behe(też utevo res ina), ale nie przedstawili sposobu na taką przemianę. |
Hiho
Też chciałem się zapytać czy ten temata ma sens ale widze że jurz pare osób mnie wyprzedzilo. narq |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:29. |