Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Questy na tibia.pl (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=35020)

MatKus 12-05-2005 17:54

Questy na tibia.pl

Na stronie pojawił się nowy dział - Questy.
Znajdziecie go w menu po lewej stronie, w dziale "Inne".
Zawiera on spis wszystkich questów, o jakich wiemy, wraz z podstawowymi informacjami o nich.

Lista wstępnie została zweryfikowana przez CipSoft, jednak w najbliższym czasie zostanie ona dogłębniej zweryfikowana. Ogólnie jednak rzecz ujmując, mamy pozwolenie na takie informacje :D

Jednocześnie przypominamy, że na Tibia.pl obowiązuje zakaz spoilowania questów, czyli psucia innym zabawy. Nie wolno więc podawać szczegółów o questach. Jeśli nie wiecie, co wolno mówić, szczegóły są podane w regulaminie forum i objaśnieniach do niego.

Jeśli znaleźliście jakieś braki bądź błędy w tej liście, napiszcie to w tym temacie na forum.

Gunir 12-05-2005 17:55

Dzieki temu bardzo zwiekszycie popularnosc strony.

Hegemmon 12-05-2005 17:59

O.o Quest Spolling!
<wlepia MetKusowi upomnienie +9pkt z dopiskiem "Questowiczom dziekujemy!">
baj de łej
myślałem, że bramki lvl-owe są uzupełnione :P

xemmoe 12-05-2005 18:01

Pomysł fajny, tylko i tak pewnie będzie masa tematów typu "BS quest, prosze dokładny opis przejścia z mapa itd."

Aval'yah 12-05-2005 18:03

A tego to się nie spodziewałem O.O.

QS na Tibia.pl ;)

Ale w gruncie rzeczy to nie są jakieś bardziej szczegółowe opisy, Cip-soft chyba nie przerwie z wami współpracy. A ta tabelka jakoś taka podobna do tej z Tibian Library. :P

Turanatan Samaredo 12-05-2005 18:10

Faine

Faine morze byc ale myslalem ze bedzie przynajmniej jak przejsc ale i tak grantz;p;p

Thimburd 12-05-2005 18:13

Ładnie, ładnie...

Bardzo podoba mi się to, a te informacje... takie zagadkowe ;p

Dr. Omader 12-05-2005 18:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aval'yah
Cip-soft chyba nie przerwie z wami współpracy.

A myslisz ze kto sprawdzil czy info o questach sie zgadza? :p
CipSoft wyrazil zgode na taka liste, bo w sumie nie podane zostaly zadne konkretne informacje.

<edit>

@down:
o czym ty do mnie synku rozmawiasz?

slammer 12-05-2005 18:30

@up
co to ma do tematu ?? btw ja na 11 lvl ma lepsze skille :P

@topic
hmm... "Jeśli znaleźliście jakieś braki bądź błędy w tej liście, napiszcie to w tym temacie na forum." braków widze dużo ^^ szczególnie braki opisów, ale to do innego tematu.
zachowałeś/zachowaliście (?) się jak zwykli polacy. wykorzystujesz/cie przepisy jak tylko mozna, wszystko w granicach legalności.

Xzonixek 12-05-2005 18:33

EXtra, przydadzą sie takie ogólnikowe opisy questów. Popularność tej strony powinna wzrosnąćB):]

Mistrz Harnas 12-05-2005 18:58

No nareszcie się doczekaliśmy informacji o questach :) chociaż nie są dokładne ale to i lepiej bo robiąc quest i wiedząc co na Ciebie czeka to nudnooooo :p Już niedługo Tibia.pl przebije popularność Tibia.br ;) Oby tak dalej

Pramus 12-05-2005 19:03

NAjlepsze jest quest ze SWEATY CYCLOPS. Fajna jest podpowiedź. Powiem tylko, że wiem jak go wykonać (nie mogę wam powiedzieć jak) i wiem jaka jest nagroda, ale jest to bardzo trudno zrobić. To jush chyba wszystko.

NIE PISZCIE DO MNIE NA GG Z PYTANIEM JAK SIE WYKONUJE QUEST ZE SWEATY CYCLOPEM BO WAM I TAK NIE POWIEM!!!

Quodion 12-05-2005 19:18

Jakoś mi się to niepodoba. Napewno tym samym katastrofalnie zwiększycie popularność strony, aczkolwiek taka lista potrafi popsuć zabawę. Co z tego że taki quest istnieje? Wolę nie wiedzieć i go potem samemu znaleźć. Wtedy jest jeszcze większa frajda, niż gdybym wiedział i go szukał (nawet z takimi małymi podpowiedziami). Cóż, ja w każdym razie nie będe zaglądać do tego działu. :confused:

@ 3x Down: Ja nie idę na zakład bo przegram. :p Owszem kiedyś będzie potrzebny, jednak nie mam zamiaru "prowokować" tego "potrzebowania". :)

Alucard pan ciemnosci 12-05-2005 19:40

fajnie dzial sie przyda początkującym tibiańczykom i podniesie reputacje strony ;)

Mirime 12-05-2005 19:41

Moim zdaniem powinno być odrobineczke więcej informacji albo wskazówek o miejscu questa. Było by to szczególnie pomocne dla nowych graczy.

Alucard pan ciemnosci 12-05-2005 19:42

Oj quodion ide o zakład ze ten dział cie sie kiedyś przyda :)

Skar 12-05-2005 19:43

i ten rowniez

Alucard pan ciemnosci 12-05-2005 19:43

Powinny byś też obrazki dla tych co wolniej kapują

..::QRAS::.. 12-05-2005 19:51

huuuraaaa !!! :D questy narescie

slimaczek 12-05-2005 19:51

No cóż, moze i jest sprawdzona przez Cipsoft ta lista, ale na 100% skopiowaliście ją z tibia library :P Ale przyda sięt akie coś i to bardzo, a informacje sa akurat nie za duzo nie zamało. Teraz przynajmniej wiem jakie sa questy i gdzie ich szukac, tzn nie ze odrazu znajde droge ale mam frajde ze zrobie quest i ze musze szukać odpowiedniej drogi (heh ale żem to napisał ^^)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:19.