![]() |
Questy na tibia.pl
Na stronie pojawił się nowy dział - Questy.
Znajdziecie go w menu po lewej stronie, w dziale "Inne". Zawiera on spis wszystkich questów, o jakich wiemy, wraz z podstawowymi informacjami o nich. Lista wstępnie została zweryfikowana przez CipSoft, jednak w najbliższym czasie zostanie ona dogłębniej zweryfikowana. Ogólnie jednak rzecz ujmując, mamy pozwolenie na takie informacje :D Jednocześnie przypominamy, że na Tibia.pl obowiązuje zakaz spoilowania questów, czyli psucia innym zabawy. Nie wolno więc podawać szczegółów o questach. Jeśli nie wiecie, co wolno mówić, szczegóły są podane w regulaminie forum i objaśnieniach do niego. Jeśli znaleźliście jakieś braki bądź błędy w tej liście, napiszcie to w tym temacie na forum. |
Dzieki temu bardzo zwiekszycie popularnosc strony.
|
O.o Quest Spolling!
<wlepia MetKusowi upomnienie +9pkt z dopiskiem "Questowiczom dziekujemy!"> baj de łej myślałem, że bramki lvl-owe są uzupełnione :P |
Pomysł fajny, tylko i tak pewnie będzie masa tematów typu "BS quest, prosze dokładny opis przejścia z mapa itd."
|
A tego to się nie spodziewałem O.O.
QS na Tibia.pl ;) Ale w gruncie rzeczy to nie są jakieś bardziej szczegółowe opisy, Cip-soft chyba nie przerwie z wami współpracy. A ta tabelka jakoś taka podobna do tej z Tibian Library. :P |
Faine
Faine morze byc ale myslalem ze bedzie przynajmniej jak przejsc ale i tak grantz;p;p
|
Ładnie, ładnie...
Bardzo podoba mi się to, a te informacje... takie zagadkowe ;p |
Cytuj:
CipSoft wyrazil zgode na taka liste, bo w sumie nie podane zostaly zadne konkretne informacje. <edit> @down: o czym ty do mnie synku rozmawiasz? |
@up
co to ma do tematu ?? btw ja na 11 lvl ma lepsze skille :P @topic hmm... "Jeśli znaleźliście jakieś braki bądź błędy w tej liście, napiszcie to w tym temacie na forum." braków widze dużo ^^ szczególnie braki opisów, ale to do innego tematu. zachowałeś/zachowaliście (?) się jak zwykli polacy. wykorzystujesz/cie przepisy jak tylko mozna, wszystko w granicach legalności. |
EXtra, przydadzą sie takie ogólnikowe opisy questów. Popularność tej strony powinna wzrosnąćB):]
|
No nareszcie się doczekaliśmy informacji o questach :) chociaż nie są dokładne ale to i lepiej bo robiąc quest i wiedząc co na Ciebie czeka to nudnooooo :p Już niedługo Tibia.pl przebije popularność Tibia.br ;) Oby tak dalej
|
NAjlepsze jest quest ze SWEATY CYCLOPS. Fajna jest podpowiedź. Powiem tylko, że wiem jak go wykonać (nie mogę wam powiedzieć jak) i wiem jaka jest nagroda, ale jest to bardzo trudno zrobić. To jush chyba wszystko.
NIE PISZCIE DO MNIE NA GG Z PYTANIEM JAK SIE WYKONUJE QUEST ZE SWEATY CYCLOPEM BO WAM I TAK NIE POWIEM!!! |
Jakoś mi się to niepodoba. Napewno tym samym katastrofalnie zwiększycie popularność strony, aczkolwiek taka lista potrafi popsuć zabawę. Co z tego że taki quest istnieje? Wolę nie wiedzieć i go potem samemu znaleźć. Wtedy jest jeszcze większa frajda, niż gdybym wiedział i go szukał (nawet z takimi małymi podpowiedziami). Cóż, ja w każdym razie nie będe zaglądać do tego działu. :confused:
@ 3x Down: Ja nie idę na zakład bo przegram. :p Owszem kiedyś będzie potrzebny, jednak nie mam zamiaru "prowokować" tego "potrzebowania". :) |
fajnie dzial sie przyda początkującym tibiańczykom i podniesie reputacje strony ;)
|
Moim zdaniem powinno być odrobineczke więcej informacji albo wskazówek o miejscu questa. Było by to szczególnie pomocne dla nowych graczy.
|
Oj quodion ide o zakład ze ten dział cie sie kiedyś przyda :)
|
i ten rowniez
|
Powinny byś też obrazki dla tych co wolniej kapują
|
huuuraaaa !!! :D questy narescie
|
No cóż, moze i jest sprawdzona przez Cipsoft ta lista, ale na 100% skopiowaliście ją z tibia library :P Ale przyda sięt akie coś i to bardzo, a informacje sa akurat nie za duzo nie zamało. Teraz przynajmniej wiem jakie sa questy i gdzie ich szukac, tzn nie ze odrazu znajde droge ale mam frajde ze zrobie quest i ze musze szukać odpowiedniej drogi (heh ale żem to napisał ^^)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:19. |