![]() |
Misses of Rookgaard chciała nową skórkę... =>
Wracając do fake to tutaj on jest:
http://img219.echo.cx/img219/7302/beztytuu0vd.gif a no jest błąd w ostatnim obrazku srry lol |
RE: Misses...
Fajny fake, nie ma co!
Grafika 9/10 Fabuła 5/10 Średnia = 7/10 |
Tyle ludzi patrzy, a nie komentują... -.-
|
troszku wulgarny i dziwny ten jej "atak" (jesli dobrze te garfikę zrozumiałem)
3/10 P.S. "Szła sobie "dzi*ka" przez R00kgard".... ambitne -,- |
Cytuj:
no ale jest gut :P grafika z team beamem to mi cieniować nie chciało rotfl |
debilne i beznadzijnie wykonane...
Cytuj:
|
hehehe:))))))
|
buhehehe, nie ma co naprawde spoko :P zrobiłbyś more
|
Cytuj:
|
Ale ten "fejk" jest dupny więc nie rób więcej dopuki nie poprawisz swojego poczucia humoru, bo większość forumowiczów wyrosła z żartów typu "Dziwka - buhahahahahahahahahaha"
|
jesli chodzi o fabułę tego fake'a to jest to totalne dno,
jeśli kogos ten fake śmieszy to brawo dla tego kogos. -.- w sumie z takich fake'ów wynika jaka jest dyskryminacja dziewczyn grających w tibie. (a jest nas tak niewiele) |
Pomysł no może 4/10
a wykonanie glupi ten pocisk 2/10 byloby 3/10 ale pocisk mogles dac magic missile:P Srednia ocena 3/10 |
@up:
ale lepsze niż kula smoka... lol... @up up: Jezuuuuu... chyba trzeba mieć jaja aby zrozumieć ten fake lol :D |
Wykonanie- moglo byc gorzej.
Fabula- beznadziejna. Caly humor opiera się na wulgaryzmach -.- -"Siema dupku" -"Dziwka bez szkoly sie odezwala" Tak, bardzo to ambitne i zabawne, umieram ze smiechu po prostu -.- |
Cytuj:
to gut, bo o to chodziło :D |
Lol!
Jedyne co można z tym zrobić, to wydrukować i sobie tym podetrzeć...
Pomysł:0/10 Wykonanie:3/10 Opanowanie psychiczne:0/10 Ogólnie:#Bez komentarza# P.S. Nie czekam na twoje następne Fake'i |
O wiele za dużo wulgaryzmów. Czy w każdym zdaniu musi być "dziwka", "dupek", albo coś takiego? I ten beam też z***any na maxa.
..::EDIT::.. Ja w moim fake nie używałem takiego humoru, ani wulgaryzmów, ale i tak jest w niektórych momentach śmieszny. Np: Cytuj:
Więc możesz sobie porównać humor i efekty specjalne w moim i twoim fake. Co do mojego podobało się to wszystkim, a w twoim? Nielicznym osobom. Więc jak sam widzisz musisz wiele popracować zanim staniesz się Fake Masterem :) . |
Autor tego tematu jest chyba jakims idiota. Masz ****a 12 lat by tak szalec? Zastanow sie...
|
Cytuj:
Weź tego nie porównuj, bo tamten koleś przynajmniej się stara, a ty mówisz że twój fake jest super the best i wogóle. Zróbmy głosowanie, ten kto woli fake davida niech napisze o tak: Cytuj:
Cytuj:
David^^ |
R.i.p z fake'ami w Twoim wykonaniu..
Człowieku.. Fake'i są po to, aby pokazać, że coś się umie. A to?! Chyba musiało Ci się naprawde nudzić. Wątpie żeby ktokolwiek powiedzial ze ten fake jest smieszny, no chyba ze Ty.... >.<
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:05. |