![]() |
Cachero
widzialam cachero na rockghuardzie
http://top.pwii.pl/cachero-rook.gif i jak myslicie? moja mama mowila ze fajne ona ma tam 52 lvl elder druit koemntowac prosze troche zle wklejone ale mama mowila ze malo widac |
fajne super pomysl 10/10
<p.s. ty nie zrobiles tego powaznie prawda?....> |
Wez wy*******aj.
|
"Bes komentaża"
Hardkorowe, nie powiem. Może coś sensownego napiszę za ~5 minut jak zrobię porzadnego pieknego ROTFLa nieostrożnie spadając z krzesła uderzając się przy tym kawałkiem metalu który leży na północny-wschód w odległości 1,5 metra od miejsca w którym siedzę |
To chyba cie mama nie kocha, albo obrazic cie nie chciala.
|
Zastanów się, raz, drugi raz, zanim załorzysz temat -.-
|
To na powaznie jest
robilem i to drugi fake |
Cytuj:
|
I jeszcze jedno, niepiszę się Rockgaard tylko Rookgaard.
|
HAhHuUAuHAuHAuHAUHUhauuaHuaHAuHAuHA
Mlody daj sobie loozu, idz poskarzyc sie ojcu ze mama CIe w balona robi -.^, straszne... ale taka prawda...stara leci z Toba w kulki mowie Ci to... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D |
Widac tu mistrzowska reke.
Mozesz mnie nauczyc robic takie za***iste fake'i ? |
Cytuj:
moze cos uda mi sie ci pomoc |
Nie lubię komentować czyjejś twórczości bo sam pewnie lepiej bym nie zrobił ale dla mnie rewelacja.
Zrobiłes Fake Fake'a. Przyklejcie topic, żeby ludzie wiedzili jak tego robić nie powinni. <spada w fotela> |
Co to shit!!! Wymieniamy błędy:
- Źle wklejony Cachero... Za coś takiego powinni wieszać na suchej gałęzi - Czcionka pożal się boże Błędy poza Fake: - Jak twoja mama ma taki lvl, a nawet wogole gra w Tibie to ja jestem Bubble. - Jeśli wogole to tak skomentowala to ma cos nie tam z glowa albo nei wie co to jest fake - Jesli robisz takie Fake to znaczy, ze 1) robisz sobie jaja, 2) masz nie wiecej niz 8 lat, 3) jestes niedorozwiniety umyslowo. Ja jestem najbardziej za opcją 1). |
@UP. Bubble Yeeeee Cachero cie przegoni. :P
@topic Fejk jest do dupy, a jak twoja stara mowi ze dobry i nie widac bledow to cie nie kocha albo w kuli leci. Wiec rzekne "spytaj mamy spytaj taty" Twoja stara pewnie myslala ze ty to narysowales w Paincie. :) To tak samo bym powiedzial, nie dziw sie. |
@Gracz_Tibia
Dobra teraz już przesadziłeś. Ban. Dodam tylko, że ten użytkownik jest skończonym kretynem (co już większość zdążyła zauważyć). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:57. |