![]() |
Tibia = małe okienko
witam , mam takie mały problemik [ raczej większy :P ]
po włączeniu i zalogowaniu sie do gry , mam małe okienko w ktorym jest gra ...próbuje je powiększyć chwytając ramke , lecz nie da rady , da sie tylko pomniejszyc ... prosze o pomoc ;/ |
Sterowniki karty graficznej - nie masz ich zainstalowanych, zainstaluj.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
czekam na inne wypowiedzi ....
|
może spróbuj zmienić rozdzielczość i systemu i gry
|
Ludzieee.... Może jemu nie chodzi o całe okienko tylko o ekranik gry?-,^ Jeśli tak to spróbuj właczyć Options>>Grafic>>Advanced>>Don't sckrech/Strchink the map (odznacz albo zaznacz zależy co już będzie:P) potem spróbuj je powięksyzć.
|
Options -> Graphics -> Advanced -> wyłacz : Don't stretch...
@Up hyba lol... napisalem to zanim ten post na de mna sie niepojawił 8o |
Cytuj:
|
Ja też tak miałem...Nie wiem co się stało,ale zrobiłem format(musiałem i tak bo virusy się nazbierały) i potem jakoś działało...Może sprawdz w sterownikach czy wszystko działa ;)
|
Cytuj:
Loool x50 Czytaj wcześniejsze posty ^^ Topic: Taaaa było mówione ale nie będę powtarzał tego samego ^^, dam taką małą poradę, używaj Opcji Dont Stretch Screen (Czy jakoś tak) gdy robisz FAke'i, gdyż wtedy obraz zamienia Wszystkie elementy na rozdzielczość 32x32 .... (nie wiem czy rozumiesz ^^) ale to ułatwi ci robienie fake'ów. |
dziekuje juz dziala :P robilem tak i jest okey :P teraz ide grać i ciesze sie ze wlasnie w tym momencie znalazlem deda na ds-ie 3 k i warrior helmet :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:02. |