![]() |
Paczka Nie DoszŁa !!! ;(
To było tak:
- Poszedłem w carlin w depo kupić paczkę - Po zakupie zaadresowałem i wysłałem do swojej II postaci - Po zalogowaniu tą II postacią odkryłem, że paczka nie doszła !!! ;( Myślałem że po prostu przez laga nie wrzuciło mi paczki do skrzynki, więc zalogowałem się z powrotem. Niestety, po paczce ani śladu. DLACZEGO PACZKA NIE DOSZŁA ????? |
może skoro mówisz że miałeś laga to źle wpisałeś nick bądź hasło w czasie laga ktoś podszedł skroił paczke a ty myślałeś że doszło
|
!
Ale po "wrzuceniu" paczki (bo nie patrzyłem czy wpadła) jeszcze chwilke pochodziłem koło skrzynki pocztowej
|
Jak przekręciłeś imię to ktoś o takim dostnanie gratisa.
Jak przekręciłeś nazwę miasta to paczką nie została wysłana [rzuciłeś na skrzynkę] a wtedy ktoś mógł ją sobie wziąć. Nie ma mozliwości, że paczka nie doszła..to nie jest "Poczta Polska", w Tibii wszystko dochodzi. |
A może pomyliłeś się i wpisałeś inne miasto np. zamiast Venore to Thais. Albo nie miałeś miejsca w szkrzynce i nie doszło (mało prawdopodobne chyba).
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie ma mozliwości, żeby paczka/list nie doszedł do adresata. |
Ja ostatnio tez tak mialem ale poprostu wpisalem zle miasto z Thais do Ab mialo a poszlo a thais do thais :] <debil> :P
|
Ja tesz tak miałem ale nie wiem co sie stało bo zawsze ze 4 razy sprawdze
nick i miasto na plakietce. WsZyStKo ByŁo DoBżE!! X( X( :cup: X( X( |
hmmm....ciężki przypadek
mi nigdy coś takiego sie niezdażyło :) ale współczuje wszytkim co to sie przytrafiło PS. Co miałeś w tej paczce ?? B) |
Muj kolega tesz tak mial ale odziwo paczka doszla po pewnym czasie jak
niewiem dobrze ze doszla bo kolega se zyly chcial podciac prawie stracil eq warte cos kolo 400k~ |
Cytuj:
Gracze traca duzo wiecej i graja dalej. Wiec pomysl dwa razy zanim zaczniesz cos wymyslac. |
1 obcja.
Po wrzuceniu miałeś freeza i ktoś ci zabrał paczke (była źle zaadresowana) 2 obcja. Paczka doszła do innego miasta, bo poprostu z rozpędu źle napisałeś. 3 obcja. Pomylił ci się nick i zamiast wpisać swojego, wpisałeś nick jakiejś osoby, która ma podobny nick do ciebie (literówk naprzykład) 4 obcja. Przyśniło ci się, że wrzucasz paczke. 5 obcja. Był tam ktoś z Matrix (np. Morfeusz) i w momencie gdy wrzucałeś, zatrzymał czas (tak jak to było gdy uczył Neo) i sobie wziął i się wylogował. 6 obcja. Kara jakaś od GMów^^ |
Też takie coś miałem , kiedyś jak jeszcze grałem na Azurze wysyłałem Vampire shielda i 70K z ankrahmun do kazordoon ...
Kopiowałem swojego nicka i wpisywałem Kazordoon (mieszkam tam od początku tibii i wiem jak sie pisze i nigdy nie popelniam błędów) wysłałem. I ? Nic :( Vamp shield który był wart wtedy 45K i 70K poszło się J**** |
Ja tez tak mialem :/
Wyslalem 140k na druga postac a byla to prosta nazaw chara i miatsa chyaba carlin a jak wysylam paczke zawsze patrze do napisu ze 3 razy zanim wysle i bylo odbrze podeszedlem do skrzenki i nikogo nie bylo a to daleko bylo od schodow i wyslalem a jak sie zalogowalem na 2 postac ( a to troche czasu uplynelo) to nic nie bylo a lagow ani troche nie bylo plynie nie wiem ja mysle ze to jakis bug w tibi bo przeciez tyle paczek jest dzienie wysylanych moze cos sie z nia satolo moze przepadal ale nicku ani miasta nie pomylilem :)
|
ja widzalem jak koles byl w ab i chcial wyslac paczke to thais i napisal tak :
XXXXX* Thais'dendriel myslalem ze nie wyrobie ze smiechu :D :D * - imie postaci |
ja kilka razy mialem takiego wała: np. wysylalem do kolegi k-arma i taz nie doszedl...
|
Są rozwiązania.
1. Ktoś się pobawił w fasthanda i od razu zwinął źle zaadresowaną paczkę. 2. Jakiś kick (?) i paczka po wylogowywaniu została u ciebie (ale to jest niemożliwe bo sprawdziłeś chyba swą postać) 3. Zaadresowana do złej postaci (suprise :D) 4. Nie to miasto. Czyli wszystko, co już powiedzieliście :D |
@up
ROLTF ! Nie ma jak odkopywać 5 letnie tematy ! Jak już zakładasz konto (dziś założyłeś z tego co widzę) i chcesz się wypowiedzieć to patrz na DATĘ ost. posta. -.- |
W 2005 roku odnotowywano dosyć dużo przypadków noobostwa -a autor postu zapewne wrzucił paczkę do kosza zamiast do skrzynki...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:14. |