Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Niesprawiedliwa Tibia (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=35138)

NCrash 13-05-2005 22:50

Niesprawiedliwa Tibia

Witajcie. Chcialbym porozmawiac na temat Tibii o sprawiedliwosci. Nie myslicie czy by nie wstawic Guardow? Ze jak przychodzi PK do miasta ktory zabil kogos to zostaje zabity przez Guarda a itemy czlowieka ktory zostal zabity dostaje w depo? Chodzi o to ze jak ktos na party zginie to nie PK nie ginie. Co wy o tym myslicie? Albo jak ktos zginie przez czyjes ogniste kule? Pomyslcie o tym. Czy nie bylo by sprawiedliwosci...

Raul 13-05-2005 22:58

Jak Ci coś nie pasuje to idź na Non-PvP.

S.P.M 13-05-2005 22:58

Zły pomysł...
Nie dałoby się zemścić na kimś kto naprzykład zabił mnie w przeszłości albo okradł...
Bardzo kiepskie.

kaczi 13-05-2005 22:59

Koleś, a może wogóle powinni zabronić zabijania innych playerów na wszystkich światach?

Zastanów się co ty piszesz...

Ville 13-05-2005 23:05

ale co to bylaby za tibia gdybysmy nie czuli dreszczu emocji gdy pk nas zaatakuje, no i jak duma by nas rozpierala kiedy odeprzemy atak :)
a jak nie chcesz czuc czegos takiego to do non-pvp marsz!

NCrash 13-05-2005 23:22

Jak widze co piszecie to az mi sie serce kraje. Podchodzi do chlopka na 10 gosc na 30 i:

Gosc1 - HI
Gosc2 -hiho
Gosc1 - are u new?
Gosc2 - yea i finished rook 3 days ago :D
Gosc1 - gratzzz!
Gosc2 - ty
Gosc1 - have u got friends on high lvl?
Gosc2 - yea i have one friend on 15 level
Gosc2 - wtf?!

You are dead. You are downranged from Level 10 to Level 9.

Maly =] 13-05-2005 23:25

Cip-Soft specjalnie stworzył światy non-pvp aby na nich grać, jak Ci się nie podobają pk to daj se spokój z pvp.

Vaxxia 14-05-2005 08:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NCrash
Jak widze co piszecie to az mi sie serce kraje. Podchodzi do chlopka na 10 gosc na 30 i:

Gosc1 - HI
Gosc2 -hiho
Gosc1 - are u new?
Gosc2 - yea i finished rook 3 days ago :D
Gosc1 - gratzzz!
Gosc2 - ty
Gosc1 - have u got friends on high lvl?
Gosc2 - yea i have one friend on 15 level
Gosc2 - wtf?!

You are dead. You are downranged from Level 10 to Level 9.

TA... Podaj mi 1 (jeden) powod, dla ktorego mialby cie zabic gosc na 30 lvlu, wiedzac ze:
a) dopiero wyszedles z rooka
b) nie masz kolegow na duzym lvlu
c) jestes newbie
Jeden powod czekam.

Pacek 14-05-2005 08:17

kolejny zrospaczony swym losem gracz, widze dla ciebie 3 możliwości abyś przestał płakać
1 przestań grać w tibie, bo i po co jeśli masz płakać po dedzie
2 przenieś sie na non pvp
3 przyzwyczaj sie

Buba 14-05-2005 11:05

Masz duży wybur światów wybież sie na non-pvp idz tam i niemarudź :p :p

gorgi 14-05-2005 11:51

Cytuj:

Witajcie. Chcialbym porozmawiac na temat Tibii o sprawiedliwosci. Nie myslicie czy by nie wstawic Guardow? Ze jak przychodzi PK do miasta ktory zabil kogos to zostaje zabity przez Guarda a itemy czlowieka ktory zostal zabity dostaje w depo? Chodzi o to ze jak ktos na party zginie to nie PK nie ginie. Co wy o tym myslicie? Albo jak ktos zginie przez czyjes ogniste kule? Pomyslcie o tym. Czy nie bylo by sprawiedliwosci...

Widać że grasz w mu
a tak wogle to ja sądze że giniesz przez własną glupotę łaź tam gdzie nie ma pk np. kopalnie dwarf nabij 20lvl i juz -.-, temat z denika bez sensu...

Yuki Nuki 14-05-2005 12:07

Lol

Tibia to tylko zabawa:) Jak Ci się coś nie podobra droga wolna non-pvp i po sprawie:P Albo nie daj sie :] Trzeba być sprytnym 8o

Maix 14-05-2005 12:24

Twój temat to chyba odreagowanie na jakiś dead przez pkera. Zawsze po śmierci zamulasz się i wkurzasz ale pomyśl sobie że zginiesz jeszzce nie raz i stracisz itemy kilkadziesiąt razy droższe niż te które wypadły ci teraz... gorzej przeboleć skille.. ale żeby nie można było zabijac nie było by jak się zemścić.

Plastex 14-05-2005 12:41

Na czerwono dałem powody
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vaxxia
TA... Podaj mi 1 (jeden) powod, dla ktorego mialby cie zabic gosc na 30 lvlu, wiedzac ze:
a) dopiero wyszedles z rookaPewnie nie ma run i skili, żeby się obronić

b) nie masz kolegow na duzym lvluWięc nikt się nie zemści
c) jestes newbieNie wie co ma zrobić po dedzie i dlatego przyjdzie na to forum :P
Jeden powod czekam.

Progmast 14-05-2005 12:51

Wlasnie jezeli nie podoba ci sie PK to przenies sie na swiat non-pvp.Ja jakis tydzien,poltora tygodnia temu zostalem zabity na dragu przez jakiegos 50 elder druida,40mlvl spadl mi do 39 i 20% ale nie wyskakuje przez to na forum z jakimis dziwnymi pomyslami.

$corcerer 14-05-2005 13:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vaxxia
a) dopiero wyszedles z rooka
b) nie masz kolegow na duzym lvlu
c) jestes newbie
Jeden powod czekam.

• Facet jest głupi, żeby tracić killa na takiego nupka
  • Miał zły dzień
  • Chciał się wyżyć
  • Jest idiotą
  • Jego konto zostało skradzione.
Chyba wystarczy :)

NCrash 21-05-2005 22:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez $corcerer
  • Facet jest głupi, żeby tracić killa na takiego nupka
  • Miał zły dzień
  • Chciał się wyżyć
  • Jest idiotą
  • Jego konto zostało skradzione.
Chyba wystarczy :)

A ja myslalem ze moderatorzy to poczciwi ludzie. Jednak sorc sie wyglupil. Nie musisz mnei odrazu idiota nazywac. Opanuj sie troche!

Raul 22-05-2005 09:35

Cytuj:

A ja myslalem ze moderatorzy to poczciwi ludzie. Jednak sorc sie wyglupil. Nie musisz mnei odrazu idiota nazywac. Opanuj sie troche!

Pokaż nam teraz gdzie Scor nazwał Cię idiotą?
(Proponuję nauczyć się czytać ze zrozumieniem, bo naprawdę ktoś Cię kiedyś tak nazwie.)

janek@ 22-05-2005 16:02

[quote=kaczi]Koleś, a może wogóle powinni zabronić zabijania innych playerów na wszystkich światach?

juz takie cos istnieje non-pvp :P

o sorc nie jestes modkiem czy mi sie tylko tak wydaje???

a ten co zalorzyl ten temacik powinien sie wstydzic ze sam nie umiee grac po co zakladac takie tematy ?? i dajac pomysly zeby inni je zobaczyli jak ci sie nie podoba to ic na siwiat non-pvp i tam bedziesz grasz no i po drugie
uwielbiam normalnie siwiaty

Vilej 22-05-2005 18:29

Dla mnie Tibia jest troszke nieuczciwa ale to nie pk ta nieuczciwosc tworza w tej grze. Naprzyklad 2 tyg. temu zabilem 10 pallka ktory palil ludzi. Of course mialem skulla. Za pare sec przybiegl 98 master i mnie zabil. Za co? Jeszcze glupio sie tlumaczyl ze tak nie bylo itp. (Stracilem BoHy itp. ale to nie do tematu troszke xDDD) Jezeli bil lub zabil mnie pk i potrafi sie przyznac do tego ze jest pk to nic do takich ludzi nie mam, ale jak zabil mnie ktos tylko dlatego ze zabilem jakiegos noobka co palil ludzi i za skulla to takich ludzi nie rozumiem. Wiem ze to troszke skomplikowane :>>>>>>>

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:55.