![]() |
Szukam ekipy na nowego serva
wiec tak jak w temacie szukam ekipy na nowego serva. zglaszajcie sie gg 6270872 (pacc konieczny)
|
no co jest nikt sie niewybiera :P ?
|
Hehe
Ja bym mugl ,ale mam malo dni pacca chyba ze 4 albo 3 :/
|
Żałosne. Spójrzcie kiedy powstały ostatnie servy -.-...
|
Moze bym nawet....
Moze bym nawet poszedl ale nie mam pacca;P
|
Ciekawe czy bedą wogule zaniedługo te światy bo juz tyle powstało w ostatnim czasie ... oby były i oby były to normalne światy a nie Pvp-enforced albo No-Pvp. Piszcie na gg Jakby ktoś szedł ja mam już małą ekipe ale wsparcie sie przyda :]
|
Ja sie pisze.
Ps. Elenus sam jestes zalosny ;) |
Właściwie to ja czekam na nowy serwer. Czemu nie, mozemy zgrać ekipe. Ale powiedz jaki miałeś wcześniej lvl B) sam wiesz czemu sie oto pytam :P
|
ja też chyba ide na nowy serwer.Mam na dzieję że nie bedzie tam za wiele Pa (najlepiej wogóle)
|
Piszcie na gg to wszystko wam powiem (jaki best level jaka profesja itp) acha i dowiedzialem sie ze nowe servy beda 18 maja tj. jutro :] kumpel ma kumpla ktory jest kumplem Gma :]
|
Ci co chcą się z nami zgrać to popytajcie jeszcze swoich kolegow z serverów (przyzwoite levele plx 8o ) :P:P
|
Cytuj:
Cytuj:
|
chetnie pójde
<jak odzyskam pacca> :baby: |
Elenus co do exodusa to ja niezamierzam opanowywac serva itp. szukam tylko ekipy kumpli ktorzy by sie wspomagali np przy qestach itp a co do tej daty to kumpel mi mowil ze na 99% jutro ja tylko go cytuje :]
|
Hmmm. Jeśli jesteś sensowym graczem... Hm. Czego nie. Wybieram sie na new serw i wsparcie mile widziane takze spoko.
|
Hmmm moge ja ale zalezy na jaki, czy na pvp czy na non pvp.
|
Lol następni podbijacze nowych servów. Tylkosie pojawiwszyscy na nowy srv. Pogracie tam tydzienmozedwaiczekaciena nowy. Ja poszlemnaNebule mam juz24 lvlisiez tegociesze :D
|
buruburu haha
Ja też zamierzam iść na nowy świat, ale raczej będę trzymał się Brazylijczyków i Szwedów sadze że szybciej się z nimi dogadam niż z wami uaeheuheaueahehaehau :D
|
Nick mowi za swoje a co do tego co gadal przed noobem to skad wiesz ze podbijacze i skad wiesz ze dopiero co przyszlismy z nowych swiatow ?.............. niemma slow na takie podejscie
|
[quote=Elenus]... Widze jak tacy jak ty opanowują server. Aż żal mnie sciska jak widze takie idiotyczne teksty... Mhm... Ale zobaczymy, czy na servie będziesz w top ~100
Może trochę przesadziłem z tym opanowaniem nowego serwa, ale licze na jedną z najlepszych gildii.Ciężko będzie wejść do pierwszej 100 gdyż będe robił sorca. Ale sorców nawet z nienajwiększymi lvlami przyjmują do dobrych gildii.(Chodzi mi o nowe serwy).A bycie w najlepszej gildii można porównać do panowania na serwerze. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:52. |