![]() |
Pacc outfitt Need
Siema
Mam mala sprawe ..... Potrzebuje tibia.spr z tibia 7.4 z pacc outfitem :) -------------------------------------------------------- z gory THX :p |
a poszukac nei umiesz? gdzies na forum chyba bylo, a jak nie to na google poszukaj....
|
Cytuj:
|
...
Cytuj:
Wiem ze bylo ale stare linki nie dzialaja albo grafika w tibi sie wali ... migaja mi jakies kwadraciki i go*** z tego jest prawie sie wcale grac nie da :P Chodzi mi tylko o to czy moglby ktos ie poswiecic i zamiescic link to tibi.spr z pacc outfitem |
no to sobie zrób ;/ wielki problem zedytować kilka grafik? tak? prosze.
|
<CIach, Był tu keylogger>
Proszę bardzo -.- ... |
dam wam link i koniec :P
EY.jestem terazz w budzie na infie jak bede w domu to dam wam link do tibia.spr pod kazdą wersję bo mam w domu na kompie zapisane ;) narqa
@Edit: ok już jestem w domu po wielkich męczarniach szkolnych ;) oto i link brazylijskiej stronki.Umnie wszystko bez keylogerow i td. ;) http://www.tibiaoutside.pop.com.br/ potem klikacie downloads a potem grafikos i wybieracie Outside Premmy SPR i klikacie bixar efekt pr. pacc dla male i female :P porąbany wygląd demon setu :P speary wyglądają bardzo ładnie a reszty nie pamiętam bo długo nie odpalałem tibii |
Dzieki ale nie wiem dlaczego zawsze kiedy dam sobie jakis inny spr. lub tibia.pic która sam wydytowalem to mi sie sypie cala tibia ;(
Chyba jedyne rozwiazanie jakie mi pozostało to zostac na tym brzydkim normalnym :) Ale i tak dzieki |
oki jak chcesz to masz :)
oki jak chcesz to masz :) tu masz linka do tego pliku ^^
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:08. |