![]() |
Program(y) do robienia Screenów!
Witam.
Poszukuje jakiegoś dobrego programów do robienia ss'ków, który zapisuje obraz w formacie JPG. Proszę mi nie mówić o UO screenshot Utiliti, ponieważ mam go, lecz nie działa mi funkcja zapisywania w formacie JPG. Mile widziane linki z downloadem. Z góry dziękuję i Pozdrawiam. |
Nie pomoge ci co do programu bo znam tylko UO SS :] ale wiem ze skoro nie zapisuje ci w .jpg to brakuje ci jakiegos .dll o ile sobie przypominam
|
;p
www.tibia.xx.pl po lewj na dole pisze wiecej programow czy cos takiego kliknij i tam znajdziesz wszystko co bedziesz potrzebowal
|
Małe pytanko: Czy UO wam tez pstryka zdjecie na sekudne gdy wlaczycie cos innego niz tibia?
|
@Sokochłap:
Em ja mam pytanie, powiedz szczerze... Czy ty przypadkiem nie używasz UO do robienia SS'ów we wszystkich grach -.- ? A teraz tak odrazu do twego pytania.... Przecież tam jest możliwość zmiany ilości pstryknięć na sekundę ..... |
Cytuj:
|
ścianij jeszcze raz UO i powinno działać. Też tak miałem bo biblioteke rozpakowało z błędem.
P.S. twój avatar jest jakoś dziwnie znajomy... |
up:
Obydwoje zajumaliście z Red Dragona (chyba plx plx) Topic: UO = the best do tibi... i ofcoze Ultimy Online ^^ . |
@Hege~
Chciałbym zauważyć, iż ja pierwszy miałem tego avatara :P |
nawet nie wiesz jak bardzo się mylisz.
ja go miałem długo przed tym, jak ty się pierwszy raz zalogowałeś na forum. Miałem go nawet wtedy, kiedy nie byłem modkiem. Z tym, że przez jakiśczas dałem sobie inny. jak nie wierzysz to poszukaj w grafikach kart do gry by Wieszok. pierwsza karta ze mną (o ile wieszok ich nie wywalił :P) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:27. |