![]() |
co to afk?
no wlasnie co to jest afk bo ciagle o tym slysze ale nie wijem co to jest
|
Away
From Keyboard po polsku - z dala od klawiatury |
...
To ze nie jestes przy klawiaturze czyli np.Poszedles do WC
|
Cytuj:
ale AfK to znaczy ze twoja postac stoi gdzies a ty nie siedzisz przy kompie |
Jeśli nie wiesz co oznaczają niektóre skróty, to przeczytaj to: http://www.tibia.pl/tutorial.php?tut=203 :)
|
lol
Znaczy to ze twoja postac jest nie ruchoma a ty robisz se obiad jesli masz 20lat
Wogle usuncie ten temat :P:P |
tak jak ktoś mówił : Away From Keyboard. polski: z dala od klawiatury. (wiem ze to bylo :P ). to znaczy, ze nie jestes przy komputerze, tylko gdzies indziej. ale AFK jest NIELEGALNE, wiec moga cie zbanowac,albo jakas mniejsza kare, niewiem. Ale niektorzy ludzie, moga zlurowac (pójść po jakiegos potwora, on bedzie cie gonil, a ty mozesz go gdzies "wziąść" ,np. do gracza AFK) potwora do ciebie, i wtedy ten potwor cie zabije, jak bedziesz dluzej AFK... to chyba wszystko.. :P aha. ludzie moga tez "ruszac" cię, z miejsca na miejsce, i moga cie tak do potwora jakiegos zaprowadzic... to wszystko chyba. :evul:
|
Cytuj:
ciekawe jaki ty masz lev że się tak mądrujesz |
Mogą też mniej subtelnie poprostu zabić =P
|
Ej dobra niektórzy są początkujący i mają prawo się o to zapytać. OK wszystko jush wyjaśnione.... ZAMKNĄĆ TEMAT.
|
Afk-a Free Kill
|
Ale jaja (nie z założyciela topicu, ale z tych co tu pisze). Pozwólcie żę zacytuje :D :
Cytuj:
Mój max lvl to 18 , i mogę się założyć że wiem więcej niż ty co masz lvl 50 ? 100? 150 ? Cytuj:
Cytuj:
To wszystko. P.S. Nie gram w tibie, gdyż to strata czasu. |
Cytuj:
|
AFK jest legalne, ale nie dłużej niż 10-15 minut (dobrze nie pamiętam).
|
Cytuj:
LEGALNE w 10000000% !!!!!!! RAny ludzie -.-.... MACRO AFK = Nawet 1 setna sekundy nielegalna AFK = Legalne w 10000000%, Możesz siedzieć nawet 5000000 minut AFK (ruszając się co 15 minut by kicka nie dostać). A te kicki są po to by ktoś nie blokował miejsc dla innych graczy ^^ . Ale oficialnie AFK jest LEgalne ! I nie ma limitu Legalności czegoś .... |
afk
away from keyboard= daleko od kejboardu czyli nie grasz na kejbordzie tylko np: na gitarze :D (żart jakbyś sie nie domyślił)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:36. |