Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Dsy (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=35264)

Mimo-vader 14-05-2005 20:44

Dsy

Czy na 11 lv z 60 dystansem dam rade expic na demon szkieletach ? Jeśli tak, to proszę o jakieś wskazówki, gdzie moge znaleść takie miejsce (Bede miał hmmy i pare uhów), żebym mógł sobie expić bez większych problemów. ;)

pythera 14-05-2005 20:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mimo-vader
Czy na 11 lv z 60 dystansem dam rade expic na demon szkieletach ? Jeśli tak, to proszę o jakieś wskazówki, gdzie moge znaleść takie miejsce (Bede miał hmmy i pare uhów), żebym mógł sobie expić bez większych problemów. ;)

Zabijesz na spokojnie z arows pod ab;dendriel jest miejce hell gate z ghulami dsami i sceletonami tylko że klucz do tego miejsca kosztuje 5k ale nieraz ktoś zostawia otwarte :P

Ashlon 14-05-2005 21:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pythera
Zabijesz na spokojnie z arows pod ab;dendriel jest miejce hell gate z ghulami dsami i sceletonami tylko że klucz do tego miejsca kosztuje 5k ale nieraz ktoś zostawia otwarte :P

Bzdury gadasz. Zeby bez lagow uciec przed DSem wymagany jest 15 lvl.

@Topic : 15lvl, 60 dista, luk i strzaly. Idziesz na gorke na poludniowym-zachodzie od AB. Wchodzisz na gore. Znajdziesz tam kilka cyclopow i jednego dsa w dziurze. Uwazaj, jest on czesto lurowany kolo dziury. Najlepsza taktyka : schodzisz, biegasz dookola trumny (znajduje sie ona przy dziurze) i strzelasz. Niestety, to miejsce jest czesto okupowane przez low lvl pallkow. Aby oplacalnie expic na dsach w hellgate, trzeba miec min. 25lvl.

Rybzor 15-05-2005 09:40

Nom tez mysle ze musisz zrobic 15 lvl, na pohu sa fajne pojedyncze miejsca z dsami, fajne jak nikt nie luruje tam gsa:P

Magus 15-05-2005 09:50

Na trasie Snake Tower - Fibula jest taka mala budowla z jakims NPC. Na dole mozna uzyc kilofa, jest tam troche slimow i jeden DS. Ludki tam raczej nie chodza, chyba ze na trening afk. Moze tam sie wybierz.
Aha, moze cos sie pozmienialo od tych ostatnich update'ow ale quest spoiling to chyba nie jest :P.

Repos 15-05-2005 10:00

@up: Chodzi ci o to miejsce, gdzie się blessy kupuje? Jesli tak to nie polecam po z tego co wiem tam jest pojedyńczy spawn banshee

@EDIT: Nie widziałem o bramce, bo tam nie byłem, ale dobrze wiedzieć

Hupe 15-05-2005 10:12

Banshee jest za bramką lvlowa (od 25lvla). Przed bramka jest kilka cave ratow i 1 ds, na banshee mozna tez wejsc od tylu, uzywajac parceli xD

xemmoe 15-05-2005 10:13

Kolega był pierwszy...

Żeby dostać się do Banshee trzeba mieć przynajmniej 25 lvl (bramka).

Nowohucianin 15-05-2005 14:12

Jak już mowa o ds to gdzie są dsy na fibuli ?? (większe ilosci)

evilKRIK 15-05-2005 17:19

Banshee za free

Banshee nie jest za bramką lvlową! Ja znam miejsce gdzie na 3 poziomie ponizej ziemi już są banshee! Chodze tam często na stalkery(są w pokoju na 1 poziomie). Kiedyś chciałem zobaczyć co jest dalej no i przywitała mnie anwiedzona babcia, i niestety już u niej zostałem:] I to było na 15-16lvl

chesek 15-05-2005 17:26

Ds'y możesz jeszcze spotać w Ghost landzie (obok Carlin) - południowo-wschodnia jaskinia. Oprócz tego możesz jeszcze napotkać ghule. ;/

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:18.