![]() |
Wojna na Jamerze - Pada najlepszy na serwerze
Oto film (nie mój) na którym zostaje zabity Dimas Arte. Jest to najwyższy lvl na Jamerze. Gość był vice-liderem SoF'u (Souls of Fear) który teraz go zabił. Założył gildie Revelation, która rekrutuje naprawde wysokie lvl. Jednak w SoF'ie zostało kilku z top 10, którzy zagrażają Revelationom. Co ciekawe, Dimas został poprzednio zabity przez druida 12 lvl. Pewnie był afk, albo miał 30hp :D
Oto link: Wojna na jamerze X( Jeśli macie mówic, że keylogger to albo Backspace, albo alt +F4. X( Edit: KONIEC WOJNY! REVELATION WYGRAŁO! I WSZYSCY SIĘ CIESZĄ:P |
Powiem tyle... LOL!
@off: Wojny na ruberze są ciekwasze. Zawsze dla mnie kończą się red skullem, bardziej brutalniejsze, no i mam poparcie :) |
niech mi ktoś pomoże bo nie wiem jak to obejrzeć : /
EDIT : za pomoca jakiego programu jeszcze ? bo wmp tego nie obsluguje .. a nie znam sie dobrze na programach odtwarzających filmy :P |
Musisz sciągnąć sobie Tibia Cam, żeby obejrzec ten filmik.
|
plxplx :(
Cytuj:
zabijcie tego gościa plxx :P modkiwypruli sobie z połowe żył żeby wbić takim jak ty do łba jest takie coś jak "szukaj" wybierasz hasło tibiaCam i tam ci się pokazuje jakiś post opisujący to czego szukasz :o trudne nie? :P tylko najlepsi nato wpadają :o EDIT: lol ty nawet niewiesz jaki program to obsługuje xD to co ja gadam , że tibiaCam w "szukaj" jak niewiesz czego masz szukać :o. W takim przypadku zostaje ci jedno .... SAMOBUJSTWO xD polecam skok z 5 piętra ;p bezbolesne xD ______ sory za ortografie xD |
średni filmik :)
|
dzięki za pozytywną odpowiedź :/ jestem na tym forum od wcoraj jakieś 4 godziny więc skąd mogłem wiedzieć że to akórad TibiaCam to jest ten program ? :/
|
:d:d
Ogulnie to Gratz za zabicie takiego lvla... ale troche chala isc na War Z arrows :D
|
Hail revelation
Wojna już prawie wygrana. Byle to był definitywny koniec s SoF.
Hail Revelation |
Bujek, ty jeteś Bujaj De'mon?
NO TO HAIL REVELATION! Napewno wygracie:P Mam pytanie, shakowany byłem w lutym i nie grałem do maja, co sie stało z kodexem? Spoko, że teraz jestes w Revelation:P Bierzesz udział w wojnie? |
Cytuj:
Wojana jak wojna. Szkoda że było tak mało ofiar bodajże 2?? Pozatym "Zieloni" mieli przerażającą przewage liczebną i to zadecydowało o ich wygranej. Szkoda że SoF nie atakował było by ciekawiej no ale ogólnie spox :D |
Film fajny ale widziałem już o wiele lepsze :p
|
Tak masa zracje WOJANA JAK WOJNA:D:D
|
Powiem krotko NUUUUUUUDA!!!! :p
|
Z czego wiem SoF (zieloni) zostali pokonani (HAIL REVELATION)...
Jak cos bede miał to w tym temacie jeszczcze umieszcze. Ostatnio widzałem SoF'a w outficie Revelationów. Jeszcze raz mówie, film nie jest mój! |
link nie działa prosze o nowy:/
|
Działa i ma się dobrze. Umiesz obsługiwać Rapidshare? Jak nie to zapraszam do przyklejonego tematu.
@Film Wojna jak wojna. |
Cytuj:
ee to fajnie że masz poparcie no fajnie brawo naprawde jest cool brawo no.. __________________________________________________ ___________ Film fajny nawet dobrze że wyjaśniłeś co nieco no ogółem podoba mi sie. |
LOL co to ma być ??
Wojny na Azura,Pandoria to sa dopiero wojny a nie na ruberze :P ja tam wole pk albo wojny na Azurze lub Pandori.
Paladyn :lucznik: lvl : 8lvl distance : 50 shielding : 35 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:12. |