![]() |
Skróty klawiszowe
Poniżej przedstawione są najbardziej przydatne skróty klawiszowe: CTRL+X - Wycinanie zaznaczanego textu. CTRL+C - Kopiowanie zaznaczonego textu. CTRL+V - Wklejanie skopiowanego/wyciętego textu. CTRL+A - Zaznaczenie całego textu. CTRL+F lub Alt+Enter - Zmienianie wielkości okna gry. CTRL+N - Ukrywanie imion postaci w glownym oknie. CTRL+S Otwieranie okna z umiejetnościami. CTRL+P - Otwieranie okna z lista VIP CTRL+Q lub CTRL+L - Wylogowanie CTRL+G - Wylogowanie ze zmianą postaci. ESC - Zatrzymanie każdej akacji wykonującej przez postać. |
A ja mam pytanie:
W jaki sposób można chodzić na ukos?? |
Cytuj:
9 - Północny-Wschód 7 - Północny-Zachód 1 - Południowy-Wschód 3 - Południowy-Zachó |
Mi się wydaje, że każdy zna te skróty no ale może ktoś się znajdzie, kto nie zna.
PS. Ciekawe czy ten temat też usuną jak poprzednie :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
shift+9 - Północny-Wschód shift+7 - Północny-Zachód shift+1 - Południowy-Wschód shift+3 - Południowy-Zachód |
mozesz także odpowiednio ustawiać parcele i myszką przechodzić pomiedzy nimi
wymagania: 4 parcele anielska cierpliwość głupota 8o |
Cytuj:
@down Wystarcza dwa : p |
up
wiesz, jeśli jest sie idiotą to potrzeba 4 parceli aby zrobić jeden ruch na ukos -.- topic: Wpisz ctrl+clone a zklonujesz swoje wyjjście z tibii... |
Cytuj:
"WYŁĄCZASZ" a nie "WYŁANCZASZ" @topic Nie sadze, zeby ten temat byl potrzebny, wiekszosc ludzi zna... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:58. |