Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   MU Online (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=3533)

oskar 06-03-2004 23:49

MU Online

Czy gra ktos tutaj w gre MU Online darmowom gre 3d ponie wasz zainstalowalem se jom naklepalem pare pajonkuw i tak nie wiem jak sie np czary uzywa itp.pomusszzcie plz

-----
Jak by to bylo gdyby...

kagan 07-03-2004 12:03

ech :/ latwiej jest znalezc w grze jakiegos polaka i sie popytac. Czary hm zakladam ze dark wizard jestes wiec to niezbyt trudne wystarczy ustawic ten ktory ci odpowiada (w takim okienku na dole ) i pozniej tylko PPM (prawy przycisk myszy) albo jeszcze prosciej, poczytaj na stronce jak gdzie itp. masz tam ladne obrazki pokazane i wogole :)

Cerverius 07-03-2004 21:36

Na serverze Wigle - 2 jest dużo Polaków
Popytaj sie na targowisku zawsze ich tam pełno :P
Jak to polacy szwindle i przeięcia handlowe :]

Zawsze znajdzie sie ktoż miły, i chętny do wytłumaczenie podstaw gry :P

Ja tam grałęm w MU ale dla mnie jest zbyt monotonną grą

TIBIA RULZzzzzzzzzzzz

Bigvirus 09-03-2004 12:09

he

Ja se czasem gram w mu:)
NAwet fajna gra czary sie urzywa prawym klawiszem myszki:)

Elyas 10-03-2004 07:48

Grałem tez w to. Ale wole Maya 5 niz ten drugi tez tamsporo polaków biega, i mozna sie nieraz do niezle grupy wciagnac i exp za darmo leci :P

sesaj 10-03-2004 19:10

A ja mam pytanko zwiazku z Muunlimited...Chodzi o ID Card...zna ktos ten numer?? I need it.

targud 10-03-2004 20:23

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez oskar
Czy gra ktos tutaj w gre MU Online darmowom gre 3d ponie wasz zainstalowalem se jom naklepalem pare pajonkuw i tak nie wiem jak sie np czary uzywa itp.pomusszzcie plz

-----
Jak by to bylo gdyby...
POLECAM CI KOREPETYCJE Z JĘZYKA POLSKIEGO!

Ulrek 10-03-2004 22:42

A ja tam uważam że MU jest do bani i tyle. Już lepiej zagrać w HelBreatha, albo w Tibię jak ktoś ma pacca (lub lubi wstawać rano)

kołbaś 03-12-2005 18:05

gram od czasu do czasu w mu tylko ze na hacku bo tak to nudy a jak chcesz wiedziec cos więcej o mu to link www.aikimu.prv.pl to jest jedna z najleprzych stronek o mu w polsce(mam nadzieje ze to nie reklama)

PeTeRsOn 08-12-2005 15:44

A mi sie niepodoba MU bo jest mało skompikowane 8o

Dziwny... 08-12-2005 16:58

Polecam mu!!! Grałem i gram nadal. Grafa jest spoko, JEST NAWET DŹWIĘK.

Dla tych któryck przekonałem www.muonline.com

wahibi 10-12-2005 07:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kołbaś
gram od czasu do czasu w mu tylko ze na hacku bo tak to nudy a jak chcesz wiedziec cos więcej o mu to link www.aikimu.prv.pl to jest jedna z najleprzych stronek o mu w polsce(mam nadzieje ze to nie reklama)

Aikimu terz tam grałem ;p

kołbaś 11-12-2005 06:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wahibi
Aikimu terz tam grałem ;p

po 1 to nie server (chybe ze kiedys byl)a po 2 to jest juz oficjalnie stroną z poradnikami i reklamami serverów a nie dawno zalozono od nowa forum

Artur of Levor 24-12-2005 10:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PeTeRsOn
A mi sie niepodoba MU bo jest mało skompikowane 8o

Tez tak sądze. Mógłbyś mi podaj swój nick albo serv(maya lub vigle) i poexpimy razem :D:D:D:D:D:D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:12.