Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   jak sprzedac studded legsy??? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=35331)

LORD DIABLO 15-05-2005 13:28

jak sprzedac studded legsy???

Cześ niewiedziałem gdzie ten temat wsadzićwięc postanowiłem tutaj.
Mam problem, przyhodze do NPC o imieniu Aldo i muwie:hi---->sell studded legs----->yes a koles zamiast kupić muwi: At last, someone poorer than me. wiem mniejwięcej co to znaczy ale jaki to ma związek ze sprzedarzą spodni to że jestem od niego biedniejszy i czemu niechce ich kupić ????

Dimix 15-05-2005 14:21

może uznał że chcesz kupić

Serex 15-05-2005 14:30

hmmm...

Moze mu sie niepodoba kolor :>?

Piotr G. 15-05-2005 14:50

przedac

To znaczy ze nie sprzedasz spodni bo nie przyjmuje takich smieci

Serex 15-05-2005 16:29

..

Jeśli to jest na rooku to mozesz to sprzedac za przyzwoita cene (Niewiem gdzie ten NPC) A Jeśli Mainland to mozesz wywalic...

Arbalest 15-05-2005 18:27

Na rooku studded legów nie da sie sprzadać żadnemu NPC, tylko grczowi.

Na mainie to możesz je gdzieś wywalić bo to taki syf... ;)

Alucard pan ciemnosci 15-05-2005 22:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arbalest
Na rooku studded legów nie da sie sprzadać żadnemu NPC, tylko grczowi.

Na mainie to możesz je gdzieś wywalić bo to taki syf... ;)

POPIERAM W 100 PROCENTACH ARBALEST

LORD DIABLO 16-05-2005 21:03

Eeee fajnie tylko na stronce tibia.pl (pozdrowienia) jest napisane że sprzedam u Aldo za 60 gp studded legsy (jeśli się mylę to mnie poprawcie) a tak wogule to jak powiem hi---->sell studded legs to koles muwi mi cos w stylu czy na pewno chcesz sprzedac studded legsy za 60 gp no to muwie yes a koles to co powiedzialem w temacie.

Hory portier 16-05-2005 21:33

tez sie z tym spotkalem. wieczorem nie chcial ale zaraz po restarcie servera kupil

Times 16-05-2005 21:58

Lol

Noobie czy ty umiesz czytac ??? Na tibia.pl pisze od kogo kupic a nie komu sprzedac!!! X( X( Napoczatku naucz sie czytac a potem jakies tematy rób X( X( X( Zobacz sobie jeśli nie wierzysz http://www.tibia.pl/items.php?sort=item&id=87 . Napoczatku myśl potem pisz ;)

Storm Silverhand 17-05-2005 07:27

I do tego noobie czytaj co npc do ciebie mówi. Bo napewno nie mówił czy chcesz sprzedać.

LORD DIABLO 18-05-2005 20:32

dobra

dobra niech będzie jestem noobem, c*****, p********* spoko ale jeśli się ich nieda według was sprzedać to jakim sposobem ,,hory portier,, sprzedał te studded legi ???????????????????????????

Watto 18-05-2005 20:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LORD DIABLO
dobra niech będzie jestem noobem, c*****, p********* spoko ale jeśli się ich nieda według was sprzedać to jakim sposobem ,,hory portier,, sprzedał te studded legi ???????????????????????????

Zapewne cię okłamał??
2 graczowi używając opcję trade?

Hory portier, ale kwasowaty nick, widać że to jakis noob i krętacz.

Lord_Nerevar 19-05-2005 11:10

A ja się zastanawiam po co sprzedawać studded legi -.- rook=gracz, main= smietnik

Gromnjir 19-05-2005 16:50

nom, i dlatego powiedzial ze jestes od niego biedniejszy, pewnie nie miales przy sobie tych 60 gp.

Lukish 19-05-2005 17:53

^^

Jesli jestes na Rooku to sprzedaj je graczowi ,a jesli jestes na mainie to wywal bo jest to zlom.:D

Eroz 19-05-2005 18:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Watto
Zapewne cię okłamał??
2 graczowi używając opcję trade?

Hory portier, ale kwasowaty nick, widać że to jakis noob i krętacz.

ty oceniasz ludzi po nickach w grze? :/
a co powiesz na nick np. Notoryczny Miotacz Sledzi?? tez jest noobem?

Jerkov Thundersword 21-05-2005 16:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Times
Noobie czy ty umiesz czytac ??? Na tibia.pl pisze od kogo kupic a nie komu sprzedac!!! X( X( Napoczatku naucz sie czytac a potem jakies tematy rób X( X( X( Zobacz sobie jeśli nie wierzysz http://www.tibia.pl/items.php?sort=item&id=87 . Napoczatku myśl potem pisz ;)

"Noobie", czy ty umiesz kulturalnie odpowiadać na pytania i tłumaczyć? A właśnie... racja, najapierw pomyśl zanim coś napiszesz... Skoro napisał ten temat, to potrafi czytać bo znalazł odpowiedni dział, ale ty chyba do nauki pisania niezbyt się przykładałeś.

A co do tematu, polecam wyrzucić studded legs lub dać komuś, a jeżeli jesteś na rookgardzie, sprzedaj innym graczom.

Bone Dancer 21-05-2005 17:24

@Times
Proponuje, żebyś także i Ty sie zastanowił, zanim coś walniesz. Może chłopak dopiero zaczyna i nie wszystko jeszcze wie o tej grze? Nie pomyślałeś, że robisz chłopakowi przykrość tak go obrażając za byle co? A poza tym to wielka mi zbrodnia pomylić się w takiej głupocie. i nie pisze się, że coś "pisze" tylko: "jest napisane". Powiedz rodzicom, żeby kupili Ci słownik poprawnej polszczyzny, najlepiej w pakiecie ze słownikiem ortograficznym, na zbliżający się Dzień Dziecka, bo nie pisze się "napoczątku", tylko "na początku".

@topic
Popieram zdanie tych, że dopóki jesteś na Rooku, to powinieneś je sprzedać innym graczom, a na Mainie już możesz sobie spokojnie wyrzucić.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:39.