![]() |
Geomancer w akcji, i gdzie nienależy łazić by nietrafić na Gs'a w M Sterum!
Film pokazuje Geomancera w akcji na miejscu gdzie jest quest(niema pokazanej drogi dojścia do questu.), i gdzie nienależy łazić w Mount Sterum by nienatrafić na gs'a!
http://rapidshare.de/files/1774953/CHgeomancer.rec.html |
Fajne Fajne Gratz daltego pana ;p
|
Ale się zdygałeś tego gsa :P xD Słaby loot z tego Questa
|
@Up
Wiesz..mając lagi,giant sword w rękach i z 25 uh's nie wyszedł bym z tego cało, gdy solowanie gs'a to gdzieś 20 uhs+! |
Przyznam ci recję do tych lagów chodziłeś jak piany :P
|
a te blue spell wand to tez z questa?
|
Cytuj:
nie, koleś nosi w bp aby zacynić przed widzami lol @ topic: film ciekawy, trzyma w napięciu :D ~~PoD nApIęCiEm (ZAPpPpP)~~ |
Cytuj:
niedawno wypadł mi z "drugiego" orc shamana.. Ludzie! co tak mało coment'ów! |
stailer nawet nie zapytales mnie o zgode na wystawienie tego na forum, wiesz jak ja sie teraz czuje :p no ale ok niech ci bedzie, policzymy sie na treningu ;)
|
Hmm.. trening poczeka, najpierw trzeba wbić 45lv i iść na bs questa póki bright sword kosztuje 17k+. :p
Strasznie jestem ciekaw co jest tam dalej? może ktoś wie? tego dowiemy się w następnym odcinku! ;) |
Za gsem są chyba slimy juz dobrze niepamietam ale keidyś łaziłem tam sorcem na szczęście w drodze powrotnej tym korytarzem zaszedłem do gsa i jakoś uciekłem. :P Tak to bym pewnie przedsiebie poleciał i na slimach siedział do restarta. ;)
|
spoko filmek, rzadko ktos daje pokaz z geo ;)
|
filmik spox malo brakowalo do tego zeby cie dogonil ten gsik ale najbardziej podobala sie ta koncowka Moj Piękny Adv Dista ^^
|
Ładny filmik i miejscuwka, jak bys mógl to nagraj jeszcze raz ten film jak wychodzisz z miasta bo nie znam dokladnie drogi, a sam chcialbym tam isc. :)
Dziękuje z góry! Prifesja:Knight Lvl:35 (30% do 36) Skile:??/?? (obciach) Stuff:C-set,Bs,Boh,Platinum amulet :cup: |
@Up
Sorry, ale gdybym wyszedł z miasta i doszedł tam to był by quest spoling.. |
chlopie prosze wez usun bo az sie patrzec na ten film nie chce,ale skoro masz taki gust;/
Precz z noobami B) ja kiedys zrobie taki film ze czcha dymi:D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:36. |