![]() |
Free items plx
Witam!
Chciałem pokazać wam paru noobków ktorzy napalaja się na itemki. Tu akurat był jeden który powiedział do mnie "i love you" Polecam, filmik mojej roboty ;] prosze o komentarze na temat takich polaków. a tu link : http://rapidshare.de/files/1780446/F...msplx.rec.html Chyba wiecie jak sciagac z rapidshare :P |
Filmik średni, było już troche tego typu, ogółem widać tu "zdesperowanych i gotowych na wszystko" <lol2>
Pozdro |
=//
Az nie chce mi sie tego sciagac ;o daj jakis filmik z huntami i nie podniecaj sie ze ziom tak do ciebie powiedzial moze jest gejem ;p
|
Bawi cię to!?
a ty ty .........
Lubisz sie podniecac przed noobami <jak no0b> :o _____________________________________________ Nick : Dezerus World : Calmera Proffesion : Sorcerer LvL : 19 <prawie 20 :D> mLvL : 38 Skills : 19 :2handed: / 20 :sword: |
Ludzie zalosni sa :]
|
to jest fri itams??:| to co poakzales bylo zalosne podnieca cie ze wyrzucisz 3 itemy i n00bki sie na to rzuca do fri itamsow trzeba sie przygotowywac minimum 3 tygodnie wczesjenij a nie wyciagneles z dp pierwsza lepsza rzecz polozyles na dp i karzesz krzyczek i love u (czy cos takeigo)
film kiepski dzis gandalf wam pokaze jak robic free itams:) film pojawi sie okolo 10 moze wczesneij |
Przez cały fil krzyczysz FREE ITEMS HERE COME! i WHO WANT THIS?... wogole :nudne! :p
|
Buahahaha sorry ze nie na temat ale to mnie rozwalilo...
Opis Bartka: Profesja: Palladyn Skills: 34/24 Best solo: Wild Warior Cel w tibi: za***ac wszystkich n00bów -- Omfg to jak ten 8 lev wiedzmin :] A film nuda. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:27. |