![]() |
dylemacik
jestem pally i jak nazwa wskazuje bije tylko w dystansie.
pytanko: co mi daje trenowanie shieldingu, czy jasli bedzie on wysoli to bede otrzymywal mniejsze obrazenia?? ZA POMOC Z GORY DZIEKUJE |
P.S.
ZAPOMNIALEM DODAC ZE BIJE TYLKO KUSZA I LUKIEM I NIE UZYWAM TARCZY
|
ja mam takie samo pytani, jak kolega wyżej, może ktoś zna odpowiedź!
|
To chyba jest tylko przydatne jak walisz spearami i ktoś cie też z dystansu walnie. Ale spearami też się z bliska rzuca i przeciwnik ciebie też wali
|
Cytuj:
ehh.Trenuj spirami wtedy ci bedzie skakal shield i dist. |
Shielding palkowi sie przydaje bo np. bierzesz drugie palka co ma tak jak i ty powyżej 55 shielda i idziecie na smoki. Jednego ty mu blokujesz a drugiego on ci i tak na zmiane.
|
Shielding zawsze ci sie na cos moze przydac np przy treningu bedizesz mniej dostawal i trenuj tylko spearami i tarcza bo one sie nie traca w poruwnaniu doszczal i boltow
|
a to nie jest przypadkiem tak ze shileding daje ci tesh szanse obrony bez tarczy :/ przeciez ciosy takie z zoltym promyczkiem wchodza w arma czyli zaliczaja sie do shileda..:/ nie wiem jak to jest ale tak slyszalam
|
Shielding u paladyna jest ważną rzeczą.. przyda on ci się w trenowaniu distance fighting na przykład na cyklopach.. Bierzesz tarcze, ustawiasz tryb walki na full defence i bijesz cyklopa... Jest to bardzo fajny sposób, gdyż expi się tym nawet nieźle :)
@Karolinka - jeśli ciosy wchodzą w arma, to nie zalicza się tego do shielda... |
A czemu palladyn nie mógłby używać łopaty?
|
patrzcie na ostatnia date X(
|
@up
a ty patrz na nick typka ktory odswiezyl ten temat! on tylko wykonuje swoje obowiązki rotfl ;d |
omg ale ten chłopak ma talent ze wygrzebal cos tak starego
brawa dla tej pani z wąsem |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:18. |